Duminică, la “Asta-i România!”, reportaj cu “leneșii de lux”, din comuna cu cei mai mulți asistați sociali din țară

,

Fie criza cât de rea, tot mai bine e în casa mea! E principiul de viață moștenit din tată în fiu în familiile de asistați social cu ștate vechi de pe la noi.

În vreme ce unii se plâng că nu mai fac față scumpirilor și facturilor, alții nici nu se gândesc încă să coboare din pat și să meargă la muncă. Sunt leneșii de lux, relaxați și odihniți -  pe care statul ii plătește să “stea”. “Drumul lenei” i-a dus astăzi pe reporterii “Asta-i România!” în Dolj, în Catanele- comună fruntașă a țării, care a numărat și numără încă cei mai mulți asistați social.  

Citește și: Duminică, la “Asta-i România”, povestea impresionantă a cinci frați sărmani

Duminică, la “Asta-i România!”, reportaj cu “leneșii de lux”, din comuna cu cei mai mulți asistați sociali din țară

Criză, scumpiri, economie și de la o zi la alta- nevoie de bani și mai mulți!  Sunt cuvintele de ordine în viața românului de rând sufocat de prețuri, facturi și grija zilei de mâine. Unii mai strâng cureaua, alții își mai iau un job, unii sunt mai cumpătați, alții se mai împrumută ca să treacă luna; și totuși, există și români relaxați.

Echipa “Asta-i România!” ajunge în Dolj, în comuna Catanele, locul unde munca e de ani buni, un fel de virus misterios și necruțător care îi transformă pe cei buni de muncă în asistați social. Nici măcar criza care bate la ușă nu a reușit să-i sperie și să-i dea jos din vârful patului pe cei care care îngroașă listele “amărâților” plătiți de stat.

Citește și: Afacere de milioane cu lapte de măgăriță! Iată povestea inedită a unui hunedorean care a pus pe picioare o fermă de măgărițe care se bucură de mare succes!

E puțin trecut de ora prânzului și la birtul din sat deja e masa plină de sticle goale. E miezul zilei, când unii sunt sătui de muncă, iar alții deja obositi de stat, noroc cu telefoanele, care le mai taie din plictiseală.

Urmăriți un reportaj marca “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 28 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Daniel Ghiță s-a dezlănțuit: Pesta porcină e o afacere de miliarde, care bagă în faliment fermierii români!

Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 28 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Andreea Mantea, anunț important pentru concurenții din Casa Iubirii: "Va fi cu eliminare" Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 27 noiembrie, de la 16:00 și de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies