Duminică, începând cu ora 12.00, la Radio Impuls, la emisiunea "Invitatul de 12", o întrevedere memorabilă între Cosmin Cernat și Jean Gavril: „Vreau să fac din relația asta un model...”

Author: Oana Iosif
Actualizat: 23 iul 2022, 03:15

Jean Gavril este invitatul lui Cosmin Cernat, duminică, începând cu ora 12.00, la Radio Impuls, în cadrul emisiunii "Invitatul de 12".

Născut la malul marii, în Constanța, artistul rebel și nonconformist este pasionat de artă, poezie și realizarea de navomodele. A urmat cursurile Şcolii Populare de Artă și, în prezent, este student al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, din Capitală.

A urmat cursuri de chitară timp de nouă ani, a făcut parte dintr-o trupă când era la liceu și a devenit cunoscut tinerei generații cu hituri precum “Totul sau nimic”, “Tocuri” sau

“Oh, Ramona!”. Nu-i lipsește încrederea în sine și își dorește ca prin muzică să arate fanilor că "normalitatea este super cool".

Jean Gavril crede cu tărie că autocunoașterea, introspecția sunt secretele echilibrului, mai ales dacă ai alături persoană potrivită, alături de care să te dezvolți.

"Sunt în creștere, învăț. Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii 3 sau 4 ani încep să se vadă și încep să primesc

rezultate și sunt foarte mulțumit. O primesc că pe o confirmare că am făcut ceea ce trebuie.(...) Am o viață personală echilibrată, alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri..."
, spune Jean Gavril.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Selly, idolul unei generații, invitatul lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls “Copiii sunt întotdeauna sinceri, niciodată nu au un interes ascuns”

Cei doi sunt împreună de 9 ani, în ciuda predicțiilor celor din jur că nu vor rezista testului  timpului și al distanței.

"Bianca a fost plecată la facultate patru ani în străinătate. (...) Ce trăiesc alții în trei luni, eu trebuia să trăiesc în trei zile, odată la trei luni, într-un weekend, cât timp ne vedeam.(...) Vreau să fac din relația asta pe care o am un model.

Nimic nu a fost ușor și nimic în viață nu este ușor. Dar unde există dorința, se poate”,  a spus Jean Gavril.

Așadar duminică, de la ora 12:00, la „Invitatul de 12”, emisiunea duminicală de la Radio Impuls, va invităm să ascultați un  interviu de excepție cu Jean Gavril, unul dintre artiștii de succes ai tinerei generații. Față în față cu Cosmin Cernat, acesta va face dezvăluiri despre perioada copilăriei, oamenii care i-au schimbat viață, iubire și, nu în ultimul rând,  muzică.