Dovada ca jandarmeria a mintit! Ce scrie pe biletul de internare al femeii jandarm batuta la protestul de vineri din Piata Victoriei

Cazul femeii jandarm batuta la protestul de vineri din Piata Victoriei a starnit multe controverse.

Stefania, in varsta de 23 de ani, a ramas izolata printre protestatari alaturi de un coleg si a fost la un pas de a fi linsata de multime, incasand mai multe lovituri de pumni si picioare.

In cele din urma ea a fost salvata de alti protestatari care au facut un scut uman in jurul ei si au dus-o inapoi la cordonul de jandarmi.

Ulterior, intr-o declaratie de presa, Marius Militaru, purtator de cuvant al Jandarmeriei Romane, spunea cu ochii aproape in lacrimi ca tanara risca sa ramana paralizata in urma unei fracturi suferita la coloana.

"Avem o colega care a fost batuta cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasa de ruptura de coloana cervicala, cu riscul de a ramane paralizata. Aproape ca sunt bulversat de ce am vazut. Mi-a fost greu sa privesc imaginile acelea. Nu incerc sa emotionez pe nimeni, dar va transmit un sentiment absolut uman si firesc", a zis Marius Militaru la un post de televiziune.

Realitatea.net a intrat insa in posesia biletului de internare, iar realitatea este cu totul alta. In niciun moment femeia jandarm nu a avut suspiciune de fractura de coloana cervicala.

Citeste si:  "Vinovatii sa plateasca!" Este revendicarea zecilor de protestatari raniti in ciocnirile violente cu jandarmii din timpul protestului de vineri din Piata Victoriei, care au depus deja plangeri penale! Iata ce raspunsuri a dat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Marius Militaru!

In plus ea nu si-a pierdut cunostinta, asa cum s-a vehiculat, iar starea ei nu a impus tratarea cazului ca pe unul critic.

Vedeti documentul aici.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate