Două surori minore din Botoșani au fost agresate de propriul tată. Una dintre fete a fost agresată și de unul dintre colegii acestuia

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 feb 2023, 13:10

Din cauza traumei prin care treceau, fetele erau mereu triste, abătute și, la școală, stăteau singure

Sursa: bihoreanul

Două surori din Botoșani, de șapte și de opt ani, au fost agresate sexual de către tatăl lor, iar totul a ieșit la iveală atunci când acestea s-au plâns învățătoarei.

Două surori din Botoșani au fost agresate sexual de propriul tată.

Deși abia au vorbit despre ceea ce se întâmplă, cei din jur vedeau că sunt triste și abătute.

Două surori din Botoșani au fost agresate sexual de tatăl lor

Din cauza traumei prin care treceau, fetele erau mereu triste, abătute și, la școală, stăteau singure. Prin urmare, învățătoarea și-a dat seama că este ceva în neregulă cu ele, motiv pentru care a încercat să discute cu acestea.

Fetele și-au deschis sufletul și i-au spus învățătoarei că tatăl acestora întreține relații intime cu ele. Femeia a anunțat imediat autoritățile și o anchetă a început. De asemenea, cele două fete și ceilalți doi frați mai mici au ajuns în grija Protecției Copilului.

Mama fetelor i-a lăsat pe cei patru copii soțului și a plecat. Mai mult decât atât, unul dintre colegii tatălui a violat și el una dintre fete.

Minorele nu reprezentau niciun interes pentru tatăl lor, căci acesta nu avea grijă de ele, lucru observat și de către cadrele didactice, atunci când erau la școală.

Citește și: Oana Lis a fost abuzată de tatăl ei: „Mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi”. Dezvăluirile tulburătoare ale soției fostului primar al Capitalei

Locuința în care locuiau era una improvizată și erau într-o stare deplorabilă.

Din cauza lucrurilor prin care au trecut, minorele sunt profund marcate, motiv pentru beneficiază de consiliere psihologică.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Un medic a încercat să întrețină relații intime cu un minor de 16 ani

Medicul din Timișoara pare că a uitat că este însurat și că are doi copii și a încercat să întrețină relații intime cu un minor de 16 ani, în mașină, sub un pod, unde nimeni nu i-ar fi putut vedea.

Planul de acasă nu se potrivește mereu cu cel de la fața locului și a fost surprins de polițiști în timp ce se afla în ipostaze intime. Bărbatul de 41 de ani s-a ales cu dosar penal și a motivat că l-a cunoscut pe băiat pe o aplicație de dating.

Medicul se apără și a precizat că băiatul i-a spus că are peste 18 ani. Conform IPJ Timiș, mașina în care urmau să întrețină relații intime se afla într-un loc ce nu putea fi justificat, dar nu au reușit să se apuce de treabă, deoarece poliția a intervenit.

Înscrieri grădiniță 2023 - 2024: Ce acte sunt necesare? Data limită până la care se pot depune cererile de înscriere

Doctorul a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei și au deschis un dosar penal pentru tentativă la act sexual cu un minor.

Citește și: „Tata i-a promis fetiței că o ia de nevastă”. Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre modul în care tatăl ei a scăpat nepedepsit

Acesta era angajat al Spitalului de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, pe secția de Anestezie Terapie Intensivă, iar Mihai Gafencu, directorul medical al spitalului a declarat: „Lumea asta a înnebunit în felul în care comportamentele noastre nu mai sunt supuse unor rigori. Ne-a uimit şi pe noi. Numele vehiculat este al unui coleg foarte bine pregătit”, conform observatornews.ro.

 


Asiye din serialul Totul pentru familia mea a realizat un nou proiect de suflet alături de un celebru coleg de breaslă! Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși și ce mesaj uluitor i-a transmis frumoasa actriță! „Te iubesc”