„Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 mar 2023, 12:39

Femeia de 55 de ani se întorsese de la psihatrie de o săptămână și locuia alături de mama ei, în aceeași curte

Sursa: observatornews.ro

Nici bine nu a ieșit de la Psihiatrie, că o femeie din Maramureș și-a ucis mama, după care, sperând că va scăpa, a fugit în pădurea din spatele casei. Vestea crimei a circulat repede printre săteni, mai ales că se știa de problemele femeii.

O femeie din Maramureș, în vârstă de 55 de ani, și-a ucis mama. Criminala a ajuns, din nou, la psihiatrie, după ce abia ieșise de acolo, în urmă cu scurt timp.

O femeie din Maramureș și-a ucis mama, în vârstă de 80 de ani

Incidentul a avut loc ieri dimineață, 20 martie, în Maramureș, comuna Tăuții de Sus. Femeia de 55 de ani se întorsese de la psihatrie de o săptămână și locuia alături de mama ei, în aceeași curte.

Certurile dintre cele două erau extrem de dese și, din cauza furiei și a problemelor psihice pe care le avea, femeia a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat mama.

Vecinii știau de problemele pe care criminala le avea, iar ceea ce s-a întâmplat a ajuns repede și la urechile altor săteni.

„Aici stătea o bătrână cu fiica sa. Fiica sa era alcoolică şi avea probleme cu capul. A fost dusă de mai multe ori, mai ales în ultimul timp”, „Am auzit că a omorât-o. Mi-a spus o vecină, care a trecut pe drum, că i-a spus nepotul bătrânii.

Așa ceva am auzit”, au declarat vecinii, conform observatornews.ro.

Citește și: Ultimul mesaj trimis de Cristian fostei sale soții înainte de a intra cu viteză într-un TIR, pe E85: ”Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Femeia s-a ascuns în pădure, dar fără rezultat

În încercarea de a scăpa de faptele comise, femeia de 55 de ani a fugit în pădurea din spatele casei, dar oamenii legii au găsit-o în scurt timp, ajutați de vecinul căruia îi povestise isprava făcută.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 de ani cu privire la faptul că o femeie şi-a omorât mama într-un imobil din Tăuții de Sus. Deplasați la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 80 de ani, care avea înfipt un cuţit în zona pieptului.

Citește și: Ancheta în cazul dublei crime din Iași se complică, la peste un an de când a avut loc! Ce a dezvăluit avocata principalului suspect: „Aceste detalii încep să îi susțină nevinovăția lui”

„Cercetarea la fața locului s-a efectuat de o echipă operativă complexă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, a transmis Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPH Maramureș.

„Minți mult. Nu plângi după fata ta”. Pusă față în față cu dovezile, mama fetei susține că nu știa că fiica ei zace sub pat, degradată, deși era în țară la momentul cu pricina

Femeia a ajuns, din nou, la psihiatrie și este acuzată de omor calificat. Ceea ce a dus la escaladarea conflictului au fost certurile legate de consumul de băutură al acesteia, viciu cu care mama ei nu era de acord.

„O nenorocire. Ea a fost la dezalcoolizare și a revenit de o săptămână. Fata stătea în casa din față, distrugea tot când îi venea sevrajul. În urmă cu o lună sau două i-a spart ușa la mă-sa și a strigat să sune la 112”, a mai spus un vecin.