Dincă l-a amenințat pe avocatul Luizei: "Șobolan, te termin"!

,

Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă a vrut să îl ia la bătaie și că i-a amenințat fetele cu violul. Pop susține că procurorii îl încurajau pe Tonel Pop.

"Dincă ne- a amenințat în toate felurile. A sărit la bătaie și m-a amenințat numindu-mă șocolan, procurorii au oprit camera și nu au intervenit. M-a întrebat dacă am copii ce ar fi dacă ar fi violate. L-au pus pe Dincă să mă amenințe. Vom cere protecție împotriva lui Dincă. Am ajuns să ne amenințe Dincă copiii cu violul de față cu procurorii care râdeau", a declarat Tonel Pop la România TV.

„L-au lăsat intenţionat, i-au făcut şi semn să se repeadă. Atunci a venit un poliţist, s-a interpus între mine şi Dincă, un domn Ciobanu, pentru că sărise la mine. Făceau semn că poate în continuare să facă. Adică acum, procurorii, ne sperie cu Dincă. Dincă ce-a spus? A mai spus că dacă avem copii, dacă am fete, e posibil să fie violate şi aşa mai departe. Înţelegeţi? Deci Dincă ne-a ameninţat în toate felurile, în toate modurile, vorbind de violuri, de copiii noştri, dacă avem fete şi tot, toată gama. După care a sărit la mine. A zis de fete, era mână-n mână, evident, cu procurorii, pentru că l-au lăsat, înţelegeţi?! L-au lăsat câteva minute în şir să ne ameninţe, să ne persifleze, să ne calomnieze, să ne facă în toate felurile posibile, de faţă cu procurorul Pătuleanu şi Todoran, care zâmbeau şi-l încurajau“, a mai declarat Pop într-o intervenţie în direct la Antena 3.

Cele expuse de Tonel Pop au fost susţinute de colega sa, avocata Carmen Obârşanu, relateaztă adevarul.ro. Avocata a relatat, la rândul său, cum ar fi decurs audierea.

„Ne-a dat impresia că de fapt i se impune această recunoaştere. Nu ştia unde sunt, doar la general vorbea despre locul unde sunt corpurile fetelor, şi după aceea a venit procurorul Pătuleanu. Înainte de a se deschide camera, domnul Pătuleanu i-a făcut un semn lui Dincă, cu alte cuvinte- ştii declaraţia din 1 şi din 7, recunoaşte! –, Dincă- da, da, da- după care l-a pus să-şi dea jos şapca, şi, zice, «recunosc declaraţiile din 1 şi din 7».
Nu ştiu ce scria, că nici nouă nu ne-a arătat declaraţiile, dar nici lui Dincă. «Eşti de acord cu ce am eu în mână? Semnează!», cam aşa. După ce noi am obiectat, şi am spus că ceea ce face procurorul Pătuleanu este ilegal, că nu respectă Codul de Procedură, nu poţi să ţii o hârtie în mână pe care scrie o reţetă de prăjituri şi să dai din gură să semnezi, «semnaţi şi voi, fraierilor care sunteţi aici de faţă!» şi am încheiat audierea, pentru că nimeni nu ştie ce scrie în acea hârtie, după aceea s-a închis camera, s-a ridicat Dincă de pe scaun, a
trecut prin faţa lui Tonel, i-a zis lui Tonel că «te dau în judecată, că ai şi tu fete, să le violez», sau să fie violate, în sensul acesta, şobolan, i-a mai făcut un apelativ şi alte expresii indecente, a intervenit un poliţist, s-a pus între ei doi şi Dincă a fost scos afară şi lăsat să aştepte“, a spus Obârşanu, în aceeaşi intervenţie televizată din faţa sediului IGPR.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mama Luizei Melencu dupa intalnirea de la Cotroceni: "Am fost primiti cum nu ne asteptam. M-a afectat discutia"

Riscul de contaminări cu COVID este legat de copii și adolescenți / STUDIU

Bombă în showbiz! Jador, îndrăgostit nebunește! Cine este femeia care l-a făcut analfabet și l-a refuzat

Mama Luizei Melencu la intalnire cu presedintele Klaus Iohannis. "E ultima speranta"

Complicele lui Dinca a recunoscut tot: a violat-o pe Luiza Melencu! Detalii socante din ancheta: e incredibil la ce perversiuni a fost supusa tanara

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies