Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima apariție televizată în formulă completă. Cum arată micuța Jacqueline?

,
Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima apariție televizată în formulă completă
Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima aparitie TV in trei[Sursa foto: Instagram]

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima apariție televizată în formulă completă, după ce fiica lor s-a născut. Cei doi au decis să o prezinte pe micuța Jacqueline chiar de ziua prezentatorului.


In articol:

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au devenit recent părinți, însă aceștea au așteptat momentul potrivit pentru a o prezenta pe micuța Jacqueline. Aceștea au apărut pentru prima dată la TV în formulă completă, chiar de ziua lui Sergiu.

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima apariție la TV alături de micuța Jacqueline 

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au devenit părinți pentru prima dată în luna aprilie a acestui an. Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a lupat ani de zile cu endometrioza, iar în sfârșit și-a văzut visul împlinit.

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima apariție televizată în formulă completă
Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff la botezul fiicei lor[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu o săptămână, Diana și Sergiu și-au botezat fiica. Emoționantul eveniment a avut loc la Sibiu, iar părinții au fost în culmea fericirii. Micuța Jacqueline Marie a fost de-a dreptul uimitoare și a cucerit pe toată lumea. Fetița a schimbat mai schimbat mai bine de trei ținute pe parcursul zilei și nu a plâns deloc în momentul creștinării.

Sergiu Negoțiu Piloff a fost invitat în emisiunea Teo Show, unde a vorbit despre emoționantul eveniment.

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima apariție televizată în formulă completă
Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au prezentat-o pe fiica lor

”A fost atât de cuminte, a fost atât de liniștită.

Părintele a luat-o, a plimbat-o, a dat-o la nași. Nimic, ea a fost liniștită. 

Am avut un moment în care nu am putut să mă mai abțin.   Momentul în care preotul a spus că micuța Jacqline Marie își primește îngerul păzitor, eu nu am putut să mă mai abțin. A fost atât de frumos din toate punctele de vedere”,    a declarat tatăl lui Jacqueline.

Citeste si: Diana Parvu, personaj din "Cronicile din Narnia"!

Micuța Jacqueline, pentru prima dată într-un platou TV

Micuța Jacqueline Marie a fost invitată pentru prima dată într-o emisiune televizată, alături de părinții ei. Diana Pârvu a decis ca de ziua soțului său să-i facă o surpriză și să vină în platou la Teo Show și să-i facă o urare de zile mari, și nu singură, ci altături de fetița lor.

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima apariție televizată în formulă completă
Ea este micuta Jacqueline Marie

Sergiu a fost extrem de emoționat, cu greu și-a găsit cuvintele să descrie tot ce simte. Acesta a dezvăluit că fiica lui este cel mai frumos cadou pe care l-a putut primi vreodată.

"Este cel mai frumos cadou pe care l-am putut primi vreodată. Ea este Jacqueline. Ne-am cunoscut în urma cu 7 ani( n.r.- cu Diana Pârvu). Eu aș mai vrea un copil", a declarat Sergiu. 

Citeste si: Diana Parvu Si Anca Ciota, cele doua indragite prezentatoare ale rubricii Meteo din cadrul Stirilor Kanal D, s-au implicat in Campania „Mi-e pofta sa fac bine”, alaturi de Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

 

Citește-ne pe
Citește și:

Emy Alupei, provocare inedita! Iata ce a acceptat sa faca artista la "Test de vedeta"!

Liderul PSD Sector 1 dezvăluie pe ce a vrut Clotilde Armand SĂ ARUNCE cu bani: 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Diana Parvu Si Anca Ciota, cele doua indragite prezentatoare ale rubricii Meteo din cadrul Stirilor Kanal D, s-au implicat in Campania „Mi-e pofta sa fac bine”, alaturi de...

Diana Parvu, personaj din "Cronicile din Narnia"!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies