Dezvăluire fără precedent! Ce făcea Dacian Cioloș la Spiralele Misa: ''Nu îmi pare rău că am participat...''

,
Dacian

Dacian Cioloș, invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dacian Cioloș a fost invitat astăzi la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Politicianului i s-au adresat 40 de întrebări la care, prin răspunsuri, a avut ocazia să lămurească publicul telespectator în privința oricăror curiozități existau despre el. Iată ce spune Dacian Cioloș despre participarea la Spiralele Misa.


In articol:

Dacian Cioloș a fost invitat astăzi la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Politicianului i s-au adresat 40 de întrebări la care, prin răspunsuri, a avut ocazia să lămurească publicul telespectator în privința oricăror curiozități existau despre el.

Iată ce spune Dacian Cioloș despre participarea la Spiralele Misa.

Dacian Cioloș a participat la Spiralele MISA? Cum a răspuns politicianul la întrebare în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Întrebat de Denise Rifai dacă a participat la Spiralele MISA (Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut), Dacian Cioloș a răspuns cât a putut de sincer și detaliat în privința acestui aspect.

„Eram doritor să învăț foarte multe. În acest context am participat”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Cred că am fost, da, la o spirală la mare odată, pentru că erau tabere organizate. Erau, cred, la vremea aceea, între 10-20 de mii de cursanți în toată țara pentru că erau cursuri organizate în diferite orașe din țară și unde era un instructor care... mă rog, te înscriai ca la orice curs, se ținea la Casa Studenților Cluj și învățam diferite posturi, învățam diferite tehnici de meditație, eram interesat de lucrul acesta, citeam, era exact aceeași perioadă în care am fost și membru în Junimea Vatra Românească, aveam acces la biblioteca universitară, la tot felul de cărți care

erau interzise înainte și eram doritor să învăț foarte multe, să asimilez foarte multe, ce se întâmplă cu lumea din jurul meu. În acest context am participat”, a răspuns Dacian Cioloș.

Citeste si: Dacian Cioloș, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D

Dacian Cioloș a fost acuzat că trădează creștinismul dacă practică yoga

„Toate aberațiile, tot ce am auzit mai apoi și ce s-a întâmplat cu Gregorian Bivolaru... asta a fost mult mai târziu, n-am avut nicio legătură cu asta, am fost unul dintre zecile de mii de cursanți o perioadă de câțiva ani și chiar nu îmi pare rău că am participat, pentru că am învățat lucruri, care, la fel, n-au nimic de-a face cu creștinismul sau cu anti-creștinismul, nu ne-am pus niciodată în opoziție, cum am văzut că unii le pun, spunând că, dacă fac yoga, nu mai pot să fiu creștin.

Eu văd că acum, deja de câțiva ani de zile, văd o grămadă de lume, de vedete care vorbesc de yoga, de cursuri de yoga, de posturi, în Occident lucrurile astea se întâmplă de zeci de ani, de 30-40 de ani”, a replicat Dacian Cioloș.

Citeste si: Dacian Ciolos are cu ce se mandri! Sotia lui, Valerie da clasa doamnelor din Inalta Societate cu prezenta discreta si naturaletea pe care o afiseaza

Întrebat dacă astăzi mai face meditație, Dacian Cioloș a răspuns: „Nu prea mai am timp acum să fac, mai fac relaxări, mă mai ajută din punctul ăsta de vedere, să-mi mai așez gândurile, să mă relaxez, să mai adun energie, să fiu conștient de ceea ce se întâmplă în jurul meu”.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Denise Rifai, „Revelația anului în media” cu emisiunea „40 de întrebari”

Șeful FPPG critică dur măsurile pe energie adoptate în Senat: 'Sunt heirupiste, iar cei care le vor plăti în final vor fi tot consumatorii'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

I-ati cerut Biancai Dragusanu sa se prostitueze? Raspunsul lui Alex Bodi la acuzatiile divei care o va face sa turbeze

ADEVARATUL motiv pentru care Alex Bodi isi face injectii cu steroizi! A spus tot adevarul: "Vreau sa se stie ca totul e calculat in viata..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies