Detalii iN PREMIERA despre moartea lui Steve Irwin: "Vanatorul de crocodili" a fost injunghiat "de sute de ori" de pisica de mare

Cameramanul care a filmat moartea prezentatorului Steve Irwin a dezvaluit pentru prima oara cum varful veninos al cozii unei pisici de mare a strapuns pieptul lui Irwin, in 2006, lasandu-l pe acesta intr-o balta "uriasa" de sange.

Justin Lyons, cameramanul care filma episodul emisiunii "Vanatorul de crocodili" in momentul tragic, a dezvaluit cum realizatorul australian a fost injunghiat de 100 de ori de o pisica de mare in doar cateva secunde, scrie Sky News.

Irwin, faimos pentru cascadoriile sale indraznete cu animale dintre cele mai periculoase, filma atunci un documentar in marea bariera de corali din Queensland, alaturi de cameramanul Justin Lyons.

Aflat la primele dezvaluiri despre moartea vedetei de 44 de ani, Lyons a spus ca ultimul cadru din materialul video trebuia sa fie cu pisica de mare de aproximativ 2,5 metri in timp ce se indeparta de Irwin, moment in care totul s-a transformat intr-o tragedie.

"Aveam camera pornita, ma gandeam ca o sa fie un cadru grozav si deodata (pisica de mare) s-a proptit pe fata si a inceput sa injunghie intr-un mod salbatic, sute de lovituri in cateva secunde", a povestit Lyons pentru postul australian de televiziune Channel Ten.

Tragedia s-a intamplat atat de repede incat cameramanul nu si-a dat seama decat prea tarziu ca Steve fusese atacat: "M-am invartit cu camera in timp ce pisica de mare a fugit  si nu stiam daca provocase vreo dauna. Doar cand am pus camera la loc l-am vazut pe Steve stand intr-o balta uriasa de sange si mi-am dat seama ca ceva nu a mers bine".

Pisicile de mare au mai multe varfuri ascutite si veninoase pe cozile lor, pe care le folosesc pentru a se apara atunci cand se simt amenintate.

Lyons a negat informatiile conform carora unul dintre aceste varfuri s-ar fi blocat in pieptul lui Irwin si el l-ar fi scos.

"Era un varf zimtat si a trecut prin pieptul lui ca un cutit fierbinte prin unt", au fost cuvintele lui Lyons. "Avea o rana de 5 centrimetri latime in jurul inimii, din care curgeau sange si alte lichide, si a trebuit sa il aducem inapoi in barca pe cat de repede s-a putut". ( sursa Mediafax )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate