Destinația exotică pe care Georgiana Lobonț a ales-o pentru vacanță: „Absolut superb acest loc”. Primele poze cu artista din mijlocul insulei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 mar 2023, 18:30

O insulă din Oceanul Atlantic i-a făcut cu ochii Georgianei Lobonț

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț a plecat într-o nouă vacanță exotică, după o serie de concerte, inclusiv în străinătate. Interpreta se distrează de minune.

Georgiana Lobonț și-a făcut bagajele și a plecat la mii de kilometri distanță, într-o destinație exotică.

Aceasta se bucură de o experiență minunată, alături de familie și de prietenii apropiați, după o perioadă foarte încărcată.

Destinația exotică pe care Georgiana Lobonț a ales-o pentru vacanță

O insulă din Oceanul Atlantic i-a făcut cu ochii Georgianei Lobonț. În luna ianuarie, soția lui Rareș Ciciovan s-a distrat de minune în Maldive, alături de Claudia Puican, de Armin Nicoară și de alți prieteni, iar destinația aleasă acum face parte din același registru.

Georgiana Lobonț muncește foarte mult, iar ultimele concerte pe care le-a avut au fost inclusiv în străinătate și multe altele vor urma atât în România, cât și în afară.

Citește și: „Sunt convinsă că o să mă fac bine”. Abia întoarsă din Irlanda, de la cântări, Georgiana Lobonț se confruntă cu unele probleme de sănătate

Cum concertele pe care le susține generează surse de venit importante, situația financiară îi permite să plece în vacanță ori de câte ori are ocazia.

Prin urmare, după aproximativ două luni de spectacole, Georgiana Lobonț a ales o nouă destinație și a început relaxarea.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Georgiana Lobonț a plecat într-o vacanță de vis în Tenerife

Cum la noi este frig și plouă, ce altă destinație să fi fost mai potrivită pentru artistă dacă nu tot o insulă exotică, în mijlocul oceanului?! De data aceasta, Georgiana Lobonț a plecat tocmai în Tenerife, unde

va sta preț de câteva zile.

Câteva fotografii au fost postate din vacanță, iar gașca este numeroasă. Mai mult de 10 persoane au plecat în destinația exotică alături de artistă și toată lumea este pusă pe relaxare și pe distracție.

„Oficial suntem în vacanță. Nu mai răspund la telefoane până miercuri când mă întorc acasă”, a postat Georgiana ieri, 30 martie, în ziua în care a ajuns în vacanță.

Citește și: Georgiana Lobonț și-a luat fanii prin surprindere, în miez de noapte: „Fericirea vine după ce guști și din dezamăgiri”. Artista a fost mai sinceră ca niciodată

După ce Georgiana Lobonț l-a acuzat că a vorbit prea mult despre căsnicia sa, Armin Nicoară și Claudia Puican se apără: „Ea s-a luat de mine că de ce am ieșit în presă”

„Vă salutăm! Vă salutăm pe toți cei de acasă și vă trimitem mult soare din Tenerife! Toată gașca, gălăgie, să audă Instagramul! Sunt obosiți, că au petrecut aseară.

Aici, cu finii, cu prietenii, toată gașca. Suntem o mână de oameni. Am închiriat vila asta superbă. Îi mulțumim pe această cale lui Corbu, care ne-a adunat pe toți și am vrut să vă zic să suntem foarte bine, ne relaxăm și mi-am propus ca până miercuri să nu prea stau mai deloc pe telefon.

Vă trimitem mult soare și multă, multă voie bună. Ne simțim extraordinar. Vreau să mă bronzez. Vă pup!”, a transmis artista, pe contul ei de Instagram.

 


Asiye din serialul Totul pentru familia mea a realizat un nou proiect de suflet alături de un celebru coleg de breaslă! Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși și ce mesaj uluitor i-a transmis frumoasa actriță! „Te iubesc”