Descoperirea impresionantă făcută de mama Geta! „Am găsit-o în dormitorul lui Iancu”. Nu s-ar fi așteptat la această surpriză

Author: Lavinia Medrea

Descoperirea impresionantă făcută de mama Geta

Sursa: Instagram mama Geta

Mama Geta a făcut o descoperire impresionantă în camera lui Iancu! Iată despre ce este vorba.

Toată lumea știe că mama Geta s-a ocupat singură de copiii

ei și a ajuns să fie mândră de ce au ajuns toți, la maturitate. Trei dintre ei s-au căsătorit și și-au făcut familii, dar mai rămâne Iancu, care nu este, încă, însurat.

Descoperirea impresionantă făcută de mama Geta în camera lui Iancu

Deși are iubită de ceva timp, Iancu nu a făcut încă pasul cel mare și n-a luat decizia de a pleca definitiv de la părinți de acasă.

Fratele lui Culiță nu știe dacă va pleca sau dacă își va întemeia o familie în casa părintească.

Iancu este cel mai mic dintre frații Sterp, iar mama Geta îl îndrăgește enorm. Recent, fratele lui Culiță i-a făcut o surpriză mamei lui, demonstrându-i că ocupă un loc special în sufletul lui.

Citește și: Ileana Sterp întâmpină unele probleme în sarcină, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște: „Văd că apar din nou”. Aceasta le-a cerut ajutorul fanilor

Gestul pe care l-a făcut Iancu a reușit să o impresioneze și s-o emoționeze profund pe mama Geta. Este vorba despre o bijuterie specială, alături de un mesaj deosebit, special pentru mama Geta.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

„Dragă mamă, știu că e greu ca o femeie să crească un

bărbat și nu voi putea vreodată să-ți mulțumesc pentru aceasta. Nu sunt destule cuvinte care să descrie cât de importantă ești pentru mine. Oricât de departe voi ajunge în viață, voi rămâne mereu băiatul tău și tu vei fi mereu mama mea iubitoare. Cu dragoste, fiul tău!”, se arată în mesajul special pentru mama Geta, transmis de Iancu.

Când va face Iancu Sterp marele pas cu Denisa Coțolan! Mama Geta, dezvăluiri noi: „La toamnă”

Mama Geta, surprinsă de surpriza făcută de fiul ei

Mama Geta nu s-a putut abține să nu împărtășească bucuria simțită cu toți urmăritorii ei, astfel că a publicat surpriza din partea fiului ei, bucuroasă peste măsură.

Citește și: „Ai ales între mine și alta”. Mesajul subtil transmis de mama Geta, la zece ani de la separarea de tatăl copiilor ei

”Am găsit-o în dormitorul lui Iancu”, a scris mama Geta în dreptul imaginii cu surpriza făcută de Iancu Sterp, iubitul ei fiu.