DESCALIFICAREA momentului în ”Casa Iubirii”. A picat testul poligraf și a fost eliminat. Ștefania a rămas în competiție

,

În ediția de astăzi a emisiunii ”Casa Iubirii” inevitabilul s-a produs. Cristian a picat testul poligraf și a fost descalificat din emisiune.


In articol:

Momente de tensiune și suspans în ”Casa Iubirii”, Andreea Mantea a venit cu plicul cu răspunsurile lui Cristian de la testul poligraf. Se pare că tânărul a picat testul, după ce a răspuns negativ la două dintre întrebări.

Citeste si: Iolanda, primul pas spre relația cu Cătălin. Ce i-a propus frumoasa fostă concurentă de la Casa Iubirii

Anunțul care i-a lăsat mască pe concurenții din ”Casa Iubirii”

Andreea Mantea a deschis plicul cu cele patru întrebări ale lui Cristian de la testul poligraf. Tânărul a răspuns cu adevărul la primele două întrebări, însă ultimele două întrebări i-au adus descalificarea.

Întrebat dacă ar fi avut o altă alternativă să o trimita pe Ștefania acasă, atunci când a pierdut trenul, el a răspuns cu ”Nu”, astfel, în urma expertizei, a ieșit că el nu a spus adevărul. Ultima întrebare și cea care a conchis tot ce s-a întâmplat în aceste zile a fost: ”Ai plănuit acest weekend la mare cu Ștefania?”, este întrebarea pe care Andreea Mantea a citit-o. Concurentul a răspuns cu ”Nu”, iar rezultatul arată că nu a fost sincer.

Cristian părăsește ”Casa Iubirii”

Andreea Mantea este dezamăgita de cele întâmplate și nu se aștepta ca tânărul să nu spună adevărul.

”Ștefania, conștientizezi ce tocmai s-a întâmplat?”, a întrebat-o Andreea Mantea pe concurentă.

Ștefania, șocată de cele întâmplate, nu și-a găsit cuvintele, astfel a menținut tăcerea.

Andreea Mantea a făcut anunțul care i-a luat prin surprindere pe concurenți, aceasta a anunțat descalificarea lui Cristian din show-ul ”Casa Iubirii”.

”Ștefania, dragi concurenți, dragi telespectatori, concurentul cu numele Cristian este descalificat!”, a anunțat Andreea Mantea.

Radu a rămas șocat după decizia luată în cazul lui Cristian: ”Doamna Andreea, nu pot să cred”.

Citeste si: Cătălin și Iolanda au recunoscut ca vor să se cunoască mai bine: "Dacă suntem predestinați unul altuia, ne putem întâlni oriunde"

Ștefania este devastată

Ștefania este devastată de decizia luat și nu și-a putut stăpâni lacrimile. Ea va rămâne în casa, iar Cristian va pleca.

Andreea Mantea l-a întrebat pe Cristian care este cea mai frumoasă amintire pe care a dobândit-o în ”Casa Iubirii”.

 

”Toate! De la prima cameră roșie, primul sărut, familia din casă, băieții, frăția asta dintre noi toți, totul a fost frumos”, a spus Cristian pe picior de plecare.

Citeste si: EXCLUSIV! De ce și-a schimbat Andreea Mantea mașina după 13 ani: "Poți să îmi aduci o mașină să coste și 300 de mii de euro, daca mie nu îmi place, nu o iau!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Momentul adevărului! Andreea Mantea a anunțat rezultatul testului poligraf. Care va fi soarta celor doi concurenți

Colecționar de înfrângeri cu Real Madrid, Jurgen Klopp își explică neputința: 'Noi am avut nouă şuturi pe poartă, iar ei au avut doar unul'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Mantea anunță verdictul pentru Cristian! "Rămâne sau părăsește Casa iubirii?" Aflați care va fi decizia finală și cum va reacționa Ștefania, joi, 12 mai, de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies