Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de mama sa! „Cel mai frumos suflet din lume” Iată cum arată cea mai importantă persoană din viața celebrei actrițe Melis Sezen!

,
serialul infidelul

Melis Sezen, o actriță desăvârșită

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgita Melis Sezen se numără în prezent printre cele mai talentate și carismatice actrițe din tânăra generație în Turcia.

Melis Sezen are doar 25 de ani și cu toate acestea în cei șase ani de activitate pe platourile de filmare a reușit să cucerească publicul cu talentul ei uriaș și carisma ei aparte, dovedite în serialele de excepție în care a interpretat diverse roluri dificile. Telespectatorii din România au cunoscut-o de curând în distribuția serialului Infidelul, în care a jucat magistral rolul Derin, o tânără extrem de ambițioasă.

Dincolo de carieră, Melis Sezen este o familistă convinsă, fiind foarte apropiată încă de părinții săi, care au sprijinit-o în tot ceea ce a realizat până acum. 

Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de mama sa! „Cel mai frumos suflet din lume”

Melis Sezen s-a născut în 1997, în Istanbul, unde peste ani a decis să își îndeplinească marele vis de a deveni o actriță renumită, astfel această a ales să urmeze mai întâi cursurile de teatru în cadrul Centrului Artă Müjdat Gezenm, iar apoi s-a înscris la Facultatea de Media și Arte Vizuale la Universitatea Koç din Istanbul.

melis sezen

Melis Sezen, o actrita talentata

[Sursa foto: Instagram Melis Sezen]

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație în mediul online! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actriță Melis Sezen, pe lângă cea pentru actorie!

În anul 2016, pe când avea doar 19 ani, Melis a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, intitulat Hayat Bazen Tatlıdır, care a reprezentat totodată și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Remarcată pentru talentul ei uluitor, Melis a mai primit apoi și alte câteva roluri în producții de excepție, care de asemenea i-au adus mari succese. În anul 2020 tânăra actrița a fost cooptată să joace în serialul Infidelul, rolul Derin, o femeie extrem de ambițioasă care a luptata neîncetat pentru idealurile sale. 

serialul infidelul

Melis Sezen, in serialul Infidelul

[Sursa foto: Instagram Melis Sezen]

Dincolo de viața profesională, Melis Sezen este o femeie la fel de ambițioasă însă și foarte sensibilă. Actrița își adoră părinții cărora le este recunoscătoare pentru tot sprijinul pe care i l-au acordat. Melis are o relație specială cu mama ei, de la care a moștenit trăsături fizice, dar și talentul actoricesc. Îndrăgita actrița nu s-a sfiit să le împărtășească și fanilor săi iubirea nețărmurită pentru mama ei și a publicat câteva imagini în care au fost surprinse împreună. 

Melis Sezen

Melis Sezen si mama sa

[Sursa foto: Instagram Melis Sezen]

„La mulți ani de Ziua Mamei, cel mai frumos suflet din lume! Ce m-aș face fără tine!”, i-a transmis celebra actrița mamei sale, Nusel Sezen, de ziua mamei. 

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Sezen, la câteva luni de la încheierea filmărilor!

Melis Sezen

Melis Sezen, alaturi de mama sa

[Sursa foto: Instagram Melis Sezen]

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Derin din serialul Infidelul, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Sezen, la câteva luni de la încheierea filmărilor!

Rusia atacă declarația făcută de șeful NATO la București: Preferă în continuare să lupte până la ultimul ucrainean

Derin din serialul Infidelul, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Sezen, la câteva luni de la încheierea filmărilor!

Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație în mediul online! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actriță Melis Sezen, pe lângă cea pentru actorie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies