Denisa Tănase vrea să devină mamă, după ce a devenit milionară în euro. Câți copii vrea vedeta: ”Ne dorim să ne mărim familia”

Author: Madalina Maftei

Denise Tănase vrea să devină mamă

Sursa: Facebook Denisa Tanase

Denisa Tănase se pregătește să devină mamă pentru prima dată. Artista a dezvăluit câți copii își dorește.

După ce a dat lovitura în afaceri și a devenit milionară în euro, Denisa Tănase a declarat, într-un interviu pentru un post TV, că își dorește să-și mărească familia și se pregătește să devină mamă.

Câți copii își dorește Denisa Tănase

Pe Denisa Tănase o știe toată lumea de pe vremea când făcea parte din trupa Bambi, în care cânta alături de sora ei, Raluca. Piesele lor au devenit hituri și încă mai sunt fredonate și astăzi. Piesa ”Doi ochi căprui” face senzație și în prezent la petreceri.

După ce pe plan muzical nu a mai mers așa cum spera, Denisa de la Bambi a decis să se reprofileze și să se lanseze în afaceri, iar astăzi este milionară în euro.

Este bine cunoscut faptul că afacerista este căsătorită cu Marius Brînzei și trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani. Se pare că cei doi au planuri mari de viitor și își doresc să devină părinți cât mai curând.

Recent, vedeta a dezvăluit că își dorește să-și mărească familia și se pregătește să devină mamă.

„Cu siguranță.

De trei (n.r copii) nu cred că mai este timp. Încercăm să avem un echilibru între viața profesională și viața personală și nu suntem atât de orbiți de partea asta a muncii, a obiectivelor și a performanței, încât să uităm de faptul că până la urmă familia este nucleul.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Tot ceea ce am reușit pe plan profesional, a fost datorită faptului că am făcut totul împreună. Atât pentru mine, cât și pentru Mircea, familia vine înainte de orice și normal că ne dorim să ne mărim și familia noastră.”, a declarat Denisa Tănase pentru un post TV.

Citește și: Andreea Mantea, dezvăluiri în exclusivitate în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Ce se întâmplă pe plan sentimental pentru frumoasa prezentatoare: „Am trăit prea mult timp căutând la alții ”

Denisa Tănase și soțul ei s-au mutat în Dubai 

Fosta componentă a trupei Bambi deține o afacere cu cosmetice și parfumuri, care a devenit în doar trei ani extrem de profitabilă. 

Denisa și soțul său trăiesc de mai bine de jumătate de an în Dubai. 

Câţi bani de buzunar primeşte lunar Maria, fiica lui Gică Popescu, pentru a trăi în Barcelona? Are doar 20 de ani şi planuri mari

„Chiar dacă, teoretic, ne-am mutat în Dubai de la sfârșitul anului trecut, practic noi călătorim la fel de mult ca înainte. În țară venim cel puțin o dată pe lună.

Ai mei au venit în Dubai de câteva ori, Raluca este mereu cu noi, pentru că și lucrăm împreună, deci nu resimțim mutarea, din punctul ăsta de vedere. Cum e viața în Dubai? Pentru mine se reduce la un singur cuvânt: liniște”, a spus Denisa Tănase.

Citește și: Când se căsătorește Emilia Ghinescu cu Sebastian Albăstroiu. Artista a făcut anunțul pe care toată lumea îl aștepta:”Ne dorim tare mult”

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies