Dăncilă, apariție șocantă la o întâlnire esențială. Cum a venit premierul

Viorica Dăncilă a avut o apariție cel puțin interesantă la întâlnirea cu ambasadorul Chinei.

Ea a venit într-un fel cum nu a mai fost văzută până, ceea ce arată că premierul dorește schimbare pe toată linia, nu numai în relația pe care o are cu șeful PSD, Liviu Dragnea.

Citeste si: Premierul României nu se lasă! Limba română și Viorica Dancilă: "tu însuși"

Citeste si: Video De tot rasul! Cum joaca Viorica Dancila ping-pong incaltata cu pantofi stiletto

Citeste si: Viorica Dancila s-a facut de ras! Cum a aparut in public la un eveniment: toata lumea a observat detaliul rusinos

Viorica Dăncilă a avut o apariție cel puțin interesantă la întâlnirea cu ambasadorul Chinei. Ea a venit într-un fel cum nu a mai fost văzută până, ceea ce arată că premierul dorește schimbare pe toată linia, nu numai nîn relația pe care o are cu șeful PSD, Liviu Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă, a avut joi, 25 aprilie 2019, o întrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, doamna Jiang Yu, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Viorica Dăncilă apare cu o schimbare îndrăzneață de coafura, mai ales că ne obișnuise de la prima apariție cu „cocul” specific, care i-a atras multe glume, critici, dar și comentarii admirative (mai ales din partea doamnelor casnice, cu simpatii social-democrate).

Iata noua infatisare a premierului:

dancila

dancila

dancila

Vezi cele mai noi Stiri kanal D

Sursa: capital.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate