Cutremurător! Un copil și trei adulți au fost găsiți morți în casă

,
politia
Poliția anchetează moartea suspectă a patru persoane, între care şi un copil în vârstă de 13 ani, găsite fără suflare în locuinţa lor.

Tragedie într-o comună din Olt. Patru persoane au fost găsite în casă fără suflare, printre ele şi un copil. Principala ipoteză ar fi, până în acest moment, o scurgere de gaze.

În județul Olt, poliția anchetează moartea suspectă a patru persoane, între care şi un copil în vârstă de 13 ani, găsite fără suflare în locuinţa lor din comuna Baldovineşti, județul Olt. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, cadavrele nu prezentau urme de violenţă.

politia
Poliţiştii au fost cei care au găsit, marţi, persoanele decedate, trei adulţi şi un minor

Un copil și trei adulți, găsiți morți în casă

O vecină a sunat la 112 după ce nu a reușit să ia legătura cu nimeni din familie. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Urgență Slatina care nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei patru.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş s-au deplasat la faţa locului. Cele patru cadavre nu prezentau urme vizibile de violenţă. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei”, a spus Alexandra Dicu.

Este vorba de un bărbat şi o femeie în vârstă de 52 de ani, soţi, o femeie în vârstă de 78 de ani, mama femeii de 52 de ani, iar cea de-a patra persoană este un copil de 13, aflat în plasament.

La o primă evaluare nu au fost descoperite urme de violență.

Vecinii îngroziți de descoperirea macabră susțin că aceștia au murit, cel mai probabil, în urma intoxicării cu gaz de la o instalație de încălzire a apei. Potrivit acestora, femeia de 52 de ani a fost descoperită în baie, iar ceilalți membri în dormitoare.

Copilul era în plasament, după ce a fost părăsit de mamă la naştere. Femeia de 52 de ani a fost asistent maternal până în anul 2015, când a renunțat la această profesie și de atunci copilul era în plasament.

Citeste si: O nouă tragedie în cazul Caracal! Din pacate, a murit subit

„Băiatul a fost abandonat în spital la naștere, iar femeia, asistent maternal atunci, l-a luat în grijă. Copilul avea dizabilități, însă a fost considerat ca și un membru al familiei din Baldovinești. Se înțelegeau foarte bine, iar din 2015 cea care îi era ca și mamă a renunțat să mai fie asistent maternal și băiatul a fost luat în plasament de familie, fiind bine îngrijit. Regretăm cele întâmplate cu toată familia, este o veste foarte tristă și ne pare rău de ce s-a întâmplat”, a spus Rădița Piroșca, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt.

Trupurile neînsuflețite ale celor patru victime au fost transportate la morga spitalului din Slatina în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Omorâtă în Ferentari, incendiată la Giurgiu. Cine e, de fapt, Giani, unul dintre criminalii Sabinei

Australia va construi cel mai puternic radiotelescop din lume/ Ia naștere Square Kilometer Array, o parabolă virtuală mondială de cercetări despre univers

Omorâtă în Ferentari, incendiată la Giurgiu. Cine e, de fapt, Giani, unul dintre criminalii Sabinei

Cum arată și cine este criminalul Sabinei, tânăra arsă în valiză la Giurgiu! Primele fotografii cu acesta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies