Cum se va împărți averea lui Maradona! "El Pibe D'Oro" avea 10 copii

,
Claudia, Dalma, Maradona și Giannina
Claudia, Dalma, Maradona și Giannina

Diego Armando Maradona a fost foarte iubit în întreaga lume, dar în special în Argentina și Italia, unde a jucat la Napoli.


In articol:

Fostul mare fotbalist a avut probleme cu Fiscul italian, iar ultimele informații erau că Maradona i-a plătit acestuia 39 de milioane de euro. În perioada în care juca la Napoli Maradona nu a plătit nicio taxă Fiscului italian, iar la datoriile existente s-au adunat numeroase dobânzi și penalități.

Cu toate că i-ar fi dat Fiscului italian 39 de milioane de euro, Maradona ar fi avut o avere estimată la 60 de milioane de euro.

Fostul mare fotbalist a spus că își va dona toată averea, însă nu se știe momentan dacă dorința lui Maradona se va și înfăptui.

Diego Armando avea zece copii. Legendarul "El Pibe D'Oro" (n.r.: Băiatul de aur) a decedat la vârsta de 60 de ani din pricina unui stop cardio-respirator.

Diego Maradona și fiicele sale din căsnicia cu Claudia
Diego Maradona și fiicele sale din căsnicia cu Claudia

Scandal cu una dintre fiicele sale, Giannina și cu fosta soție, Claudia

Diego Armando Maradona a fost căsătorit timp de 20 de ani cu Claudia Villafane, din 1984 până în 2004.

Cu Claudia, Maradona a avut două fete: Dalma, născută în 1987 și Giannina, născută în 1989.

În ultimul timp Maradona a fost în scandal cu Claudia Villafane, pe care a acuzat-o că l-a înșelat și cu fiica lui cea mică din mariajul cu Claudia, Giannina.

“Îl omoară din interior fără ca el să observe asta”, scria în urmă cu un an Giannina pe Instagram.

“Vreau să vă spun că nu mor. Dorm liniştit pentru că muncesc. … Nu ştiu ce a vrut Giannina să spună. … Şi vreau să le spun tuturor că voi dona totul. Tot ce am strâns în viaţă voi dona… Sunt foarte sănătos”, spunea Maradona într-o înregistrare pe Instagram. Contul lui Maradona avea 5 milioane de urmăritori, printre care şi Adrian Mutu. 

“Îţi aminteşti că era o grădină zoologică unde îţi putea face poze cu un leu gigantic? Era împăiat pentru că era imposibil de îmbânzit. Orice asemănare cu realitatea este pură coincidenţă. Rugaţi-vă pentru el”, mai nota Giannina anul trecut, referirea fiind evidentă la tatăl ei.

“Dacă ai avut ouă să vorbeşti pe Instagram despre fetele noastre, sper să ai şi atunci când vii la tribunal pentru că până acum nu ai avut”, îl acuza Claudia Villafane pe Maradona anul trecut, în timpul procesului declanșat de afirmațiile fostului mare fotbalist, că aceasta l-ar fi înșelat.

Citeste si: Cauza morții lui Diego Maradona. Ce au descoperit medicii legiști care au efectuat autopsia?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cauza morții lui Diego Maradona. Ce au descoperit medicii legiști care au efectuat autopsia?

3.218 cazuri NOI de coronavirus din PESTE 25.000 de teste PCR și aproape 5.000 de teste rapide/ HARTA infectărilor

Cea mai toxică legumă din lume! Românii o folosesc extrem de mult. Atenție maximă

Tragedie in lumea fotbalului: CAUZA MORTII lui Diego Maradona!

Diego Maradona, după lansarea documentarului despre el: "Nu mergeţi să vă uitaţi". Ce l-a revoltat pe celebrul fotbalist

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies