Un celebru doctor roman a facut dezvaluirea! Cum se poate incheia epidemia de coronavirus

Cum se poate incheia epidemia de coronavirus Un celebru doctor roman, Dorel Sandesc, a tras un semnal de alarma privind numarul mare de pacienti de la ATI.


In articol:

Cum se poate incheia epidemia de coronavirus Doctorul Dorel Sandesc a spus ca epidemia de coronavirus se apropie de final, insa oamenii ii dau oxigen prin faptul ca nu respecta masurile de siguranta.

Doctorul Dorel Sandesc este de parere ca epidemia de coronavirus se va incheia in momentul in care oamenii vor respecta cu strictete normele de siguranta aflate in vigoare.

“Evoluția naturală a acestei epidemii este spre scădere, spre stingere. Dar comportamentul populației, nerespectarea regulilor simple de prevenție nu fac decât să resusciteze, să dea oxigen unei epidemii care altfel s-ar stinge mai repede.

Sunt convins că un comportament corect ar putea duce la stingerea, poate nu dispariția, dar stingerea până la un nivel foarte scăzut a numărului de pacienți. Iar faptul că avem in continuare 200 de pacienți la Terapie Intensivă este un lucru serios.

200 de oameni se zbat între viață și moarte și, aproape sigur, din păcate, foarte mulți dintre ei nu vor supraviețui”, a declarat, la TV, doctorul Dorel Sandesc. 

Cum se poate incheia epidemia de coronavirus

La finalul lunii mai epidemia de coronavirus parea sa se incheie, zilnic fiind raportate atunci noi infectari de sub 180-190 de persoane.

Citeste si: Este cea mai cumplită veste! Florin Cîțu: ȘOCUL suferit este dublu - capital.ro

In ultimele 24 de ore au fost inregistrate 321 de cazuri noi, fiind raportate, totodata, 16 noi decese din pricina COVID-19.

1.555 de persoane au decedat din pricina coronavirusului de la inceputul epidemiei in Romania. In ultimele 24 de ore autoritatile au efectuat un numar de aproximativ 11.000 de teste. 

Dorel Sandesc le-a recomandat cetatenilor romani sa respecte in totalitate normele de siguranta in vigoare pentru ca epidemia de coronavirus sa se incheie in Romania.

Citeste si: Avertisment dat de medici despre un al doile val de coronavirus. "Este un risc real!"

Citeste si: Coronavirus România, 24 iunie. Cum arată bilanțul oficial?

Citeste si: Alți 100 de români infectați în Germania. A fost instituită carantina

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies