Cum poate număra bani, când ţara urlă?

,

Pe principiul ţara arde şi baba se piaptănă: senatorii şi deputaţii găsesc întotdeauna ceva mai bun de făcut decât să se gândească la binele poporului.

De exemplu, să-şi numere banii, în timp ce zeci de mii de oameni urlă de foame, la câţiva metri distanţă! Imaginile care urmează sunt de-a dreptul strigătoare la cer! Nu vă vine să credeţi ceea ce vedeţi, nu?! Vă spunem că nu e niciun trucaj. Imaginile revoltătoare au fost postate azi pe site-ul Hotnews şi...DA!  Asta făcea senatorul Emilian Frâncu în timp ce colegii lui dezbăteau moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Emil Boc. Să spunem că, dacă îşi număra dolarii în timpul dezbaterilor, nu ar fi fost mare problemă, dar....... În timp ce senatorul îşi număra banii, mii de oameni îşi strigau disperarea chiar în faţa Palatului Parlamentului. Şi cum timp era berechet, senatorul Frâncu îşi aşează banii tacticos - pe căprării. Între timp, afară, oamenii simpli scoteau tot ce aveau în buzunare pentru a le arată celor de dincolo de garduri cu ce trăiesc ei. Mâncau covrigi că numai de atât aveau bani. Senatorul a ţinut să se scuze: spune că banii erau de diurnă pentru a participa la o conferinţă ONU, în Mexic, pe problemele romilor. Bani de diurnă sau nu, cert e că senatorul şi-a ales un moment cum nu se putea mai nepotrivit să-şi numere dolarii.

 

Citește și:

Alegeri Locale Alba Iulia, rezultate finale. Ce candidat va ocupa fotoliul de primar pentru urmatorii 4 ani?

Alegeri Locale Tulcea, rezultate finale. Cine va ocupă fotoliul de primar pentru următorii 4 ani?

Sorina Pintea a fost trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita

USR solicita demisia lui Marcel Vela

Florin Cîţu a renunţat la mandatul de premier desemnat. Klaus Iohannis are consultari cu partidele si formatiunile politice pentru desemnarea unui nou candidat


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies