Cum găsiți Kanal D2 în grila de programe TV. Tot ce trebuie să știți despre cel mai nou post de televiziune din România!

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 apr 2023, 20:13

Unde găsiți noul post de televiziune Kanal D2 pe telecomandă? Noua stație generalistă de televiziune își va începe emisia în această seară, 2 aprilie, de la ora 19.00, cu o ediție specială Bravo, ai stil!

Astăzi este o zi specială pentru milioane de telespectatori din România! Kanal D2, noul post de televiziune din portofoliul Dogan Media Internațional, se pregătește să emită din această seară, de

la ora 19:00, odată cu ediția specială “Bravo, ai stil!”, care va da startul sezonului cu numărul 8 al îndrăgitului show.
În ziua lansării postului, pe 2 aprilie, prima ediție a noului sezon “Bravo, ai stil!” va putea fi urmărită de fanii show-ului, de la ora 19:00, iar de săptămâna viitoare emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la aceeași oră.

Cum găsiți Kanal D2 în grila de programe TV

Noul post de televiziune, Kanal D2, va aduce în atenția telespectatorilor o ofertă variată a unei televiziuni generaliste, ce va avea în componența programelor sale, emisiuni captivante, producții originale, entertainment de calitate, informații relevante, filme și serialele de excepție. Astfel, din 2 aprilie, publicul va putea urmări toate surprizele pregătite de noul post Kanal D2, care va emite full HD și va putea fi găsit în grilă de canale în locul postului de televiziune București TV, care a fost preluat de către Dogan Media Internațional.

Iată cum vor putea telespectatorii să găsească noul post Kanal D2 în grilă de programe TV, în funcție de operatorul de cablu la care sunt abonați:

RCS cablu digital- poziția 45 HD
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 630
Orange Communications IPTV- poziția 129
Orange TV DTH satelit- poziția 136
Nextgen cablu digital- poziția 15

În cazul în care nu găsiți Kanal D2 în grila ta de programe, puteți să dați o rescanare automată sau să va adresați operatorului d-voastră de cablu.

Kanal D2 va putea fi urmărit live de către toți românii, atât prin intermediul rețelelor de cablu, cât și direct pe site-ul postului de televiziune, accesând următorul link: kanald2.ro/live.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Ce vor vedea telespectatorii la Kanal D2, începând din 2 aprilie, ziua lansării noii stații TV!

Astăzi, 2 aprilie, în ziua lansării postului Kanal D2, va putea fi urmărită și prima ediţie a sezonului cu numărul 8 al îndrăgitei emisiuni “Bravo, ai stil!”, de la ora 19:00, urmând că show-ul să fie difuzat de luni până vineri, de la aceeași oră. Telespectatorii le vor putea cunoaște în această seară pe tinerele care au intrat în marea competiție de stil.

Citește și: MAREA LANSARE! KANAL D2, la prima intalnire cu telespectatorii, în această seară, de la 19:00!

Tot astăzi, imediat după emisiunea “Bravo, ai stil”, Radu Andrei Tudor va aduce în atenția publicului prima ediţie a știrilor “NEWSTIME”, urmând că grupajul informativ al staţiei să fie difuzat de luni până vineri, de la 21:00.

De la ora 22:00, telespectatorii vor putea urmări și primul episod din serialul de succes “Familia Borgia”, urmând că producția să fie difuzată în fiecare luni şi marți, de la aceeași oră. Iar de la ora 23:00, imediat după primul episod din serialul “Familia Borgia”, publicul va putea urmări și filmul artistic de excepție, “Selma”, o producție de Oscar, cu Tim Roth şi David Oyelowo.

„Familia Borgia” - Detalii captivante din culise oferite de Tom Fontana, scenaristul și producătorul serialului difuzat la Kanal D2

Începând de luni, telespectatorii vor putea urmări la Kanal D2, seriale de top, pe cele trei tronsoane speciale, Cinemondo (o selecţie a serialelor străine, din diverse spaţii culturale, de la 15:00), cel dedicat serialelor turcești (de la 18:00), şi Club 22 (de la 22:00, cu o selecție de povești mai puțin cunoscute din viața personalităților istorice sau ale eroilor contemporani, sau în legătură cu fenomene sociale).

Citește și: Spectacol total, la inaltime, la evenimentul de lansare a noului post de televiziune Kanal D2

În curând, matinalul “Dimineață pe 2 cu Greeg și Cernat”, va fi difuzat simultan pe TV, la Kanal D2, și la Radio Impuls. Cu Greeg (Grigore Șerban) și Cosmin Cernat în prim plan. Începând din 7 aprilie, de vineri până duminică, de la ora 22:00, Kanal D2 va aduce în faţa telespectatorilor, pe micul ecran, noi episoade ale emisiunilor “În Oglindă” (din 9 aprilie), “Duet cu Alexandra” (din 7 aprilie) şi “Detectorul de minciuni” (din 8 aprilie), programe care s-au bucurat deja de succes pe canalul de YouTube TheXclusive.