Cum arată și cine este criminalul Sabinei, tânăra arsă în valiză la Giurgiu! Primele fotografii cu acesta

Author: Diana Tilă

Crima din Ghimpați a îngrozit o țară întreagă, dată fiind gravitatea și cruzimea cu care o tânără de 32 de ani a fost ucisă. Femeia a fost identificată de Poliție după zile întregi de cercetări.

Mihaela-Sabina Mircea avea 32 de ani, avea un copil în vârstă de opt ani și locuia în orașul Buftea din Ilfov. Aceasta era divorțată și lucra într-un salon de masaj erotic. Misiunea poliției de a identifica victima a fost una extrem de grea, deoarece în cele șapte zile de căutare, nimeni nu a anunțat absența femeii de acasă. În ciuda tuturor testelor realizate de specialiști, identitatea Sabinei s-a lăsat extrem de greu descoperită.

Cine este criminalul Sabinei 

Imediat după descoperirea victimei, procurorii au anunțat că în momentul în care se vor găsi criminalii vor fi puși sub acuzare pentru omor calificat și profanare de morminte, ceea ce s-a și întâmplat.

Trei persoane, două femei și un bărbat, au fost reținuți de Poliție pentru 24 de ore. Bărbatul care a incendiat trupul femeii este un tânăr de doar 21 de ani din București, potrivit GÂNDUL.RO .

Bărbatul a fost ridicat în cursul zilei de ieri de oamenii legii de la locuința mătușii lui din Ferantari. Tânărul în vârstă de 21 ani, Giani Dinu, a transportat trupul Sabinei Mircea cu mașina pe câmpul din Giurgiu, fără a deține un permis auto.

Alături de acesta, la locul incendierii, au mers și cele două surori  care au recunoscut în fața anchetatorilor că au comis crima: Elena și Silvia Constantin.

În urma audierilor, cei trei indivizi au declarat că victima consumase insecticid, iar aceștia au vrut să o resusciteze, motivând rănile de la nivelul toracelui.  

Inițial, cei trei indivizi nu au recunoscut că ar fi omorât-o pe Sabina Mihaela Mircea, însă în fața probelor, aceștia și-au recunoscut fapta

Criminalii locuiau împreună cu victima într-un cartier din București, acolo unde ar fi fost înfăptuită crima.

În urma autopsiei, oamenii legii au descoperit că înainte de crimă, victima ar fi fost violată de nenumărate rânduri, iar ulterior ar fi consumat un insecticid puternic. Momentan, anchetatorii nu au informații cu privire la insecticidal consumat, dacă a fost luat din proprie inițiativă, pentru a scăpa de chinul la care a fost supusă sau a fost obligată să îl bea.

Potrivit informațiilor aflate de anchetatori, imediat după moartea femeii, cei trei criminali s-ar fi speriat, așa că i-au băgat trupul femeii într-o valiză și au dus-o la Ghimpați, acolo unde i-au dat foc pentru a i se pierde urma.

În urma tuturor cercetărilor efectuate de polițiști, Sabina practica prostituția, asemeni celor două femei, suspecte de crimă.

Cum a murit fata incendiată în Giurgiu! E șocant ce au descoperit anchetatorii la autopsie

 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies