Sari la conținut

Cum arata IN REALITATE sultana Kosem! Seamana actrita Beren Saat cu cea care a trait in anii 1600 sau nu? Vezi cum arata si adevaratul sultan Ahmet I

Cum arata IN REALITATE sultana Kosem! Seamana actrita Beren Saat cu cea care a trait in anii 1600 sau nu? Vezi cum arata si adevaratul sultan Ahmet I

Serialul "Kosem", difuzat de Kanal D are mii de fani in Romania, avand cifre record de audiente.

Multi dintre telespectatori au aflat ca pelicula este inspirata din realitatea istorica, sultana Kosem si sultanul Ahmet, dar si povestea lor de dragoste existand si in realitate.

Despre sultana Kosem, specialistii spun ca a fost una dintre cele mai influente femei din istoria Imperiului Otoman. Povestea ei este la fel ca in serial, a purtat numele initial de Anstasia, nascuta fiind pe o insula greceasca, in 1590 (dupa unele surse, in 1589). Kosem avea sa devina favorita sultanului Ahmed I.

In calitate de regenta pentru un timp si apoi mama de sultan, ea s-a afirmat drept una dintre cele mai puternice femei din istoria Imperiului Otoman. Kosem a fost renumita pentru actunile ei caritabile, dar a fost considerata si cea mai temuta sultana-mama din sirul celor care au condus Imperiul Otoman, o veritabila maestra in intrigi in perioada Sultanatului Femeilor. Daca in serial, Beren Saat, o actrita frumoasa si talentata ii da viata sultanei, in imaginile pastrate, in picturile din acea vreme, Kosem chiar aducea cu actrita aleasa de producatori.

Vezi cum arata in realitate si Sultanul Ahmet I pe wowbiz.ro.


Povestea sultanei Kosem o puteti vedea in fiecare zi de luni pana joi, de la ora 20.00, la Kanal D.

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net