Cum arată bunica lui Livian! Șoc total: l-a încurajat pe nepotul ei să facă dragoste cu Bianca! Ce părere are despre ea

Livian a mers acasă, vizitându-și și bunica. Fanii "Puterea dragostei" au avut, astfel, ocazia să o cunoască pe bunica lui Livian.


In articol:

Și, surpriză totală, bunica lui Livian nu este deloc de părerea lui Nelson Mondialu în privința Biancăi. Femeia l-a încurajat pe Lobo să facă și dragoste cu Bianca, pentru a vedea cum se potrivesc la pat.

Iată dialogul incredibil dintre cei doi:

Bunica: Te-ai căsătorit cu ea?

Livian: Mai este, tre' să ne vedem și afară, cum suntem împreună. Dar până acuma suntem foarte bine, putem spune că suntem făcuți unul pentru celălalt

Bunica: A zis tată-tău că...

Livian: Lasă ce-a zis tata... Dumneata zici să-l ascult pe tata? (...) Zi, mamă, cum ți se pare fata?

Bunica: Până a discuta, o simpatizez și eu

Livian: Cum să discut eu cu ea? La prostii te referi, să discut cu ea la pat?

Bunica: Ei da, dar nu se știe... Frați, surori mai are?

Livian: E momentul să aflu ce părere ai tu despre ea

Bunica: Potrivită, e gingașă, trebuie să mai lase de la ea, că e prea supărăcioasă

Anunțul important făcut de Jador despre Livian și Bianca!

Jador a făcut un anunț important despre Livian și Bianca, în cel mai recent vlog al lui. Mulți se așteptau la asta!

Jador a anunțat că ultima piesă pe care a compus-o, "Superioară", le este dedicată lui Livian și Biancăi. Prin urmare, Jador i-a ales pe ei doi să apară în videoclip, fiind o premieră. Iată că Jador reușește să mai bifeze o premieră. Multă lume se aștepta ca Livian și Bianca să apară și ei într-un clip muzical, ca alte cupluri de la "Puterea dragostei", dar iată că Jador este primul artist care reușește să îi aducă într-un videoclip.

"Am făcut piesa "Superioară" și eu am considerat că piesa asta li se potrivește Biancăi și Livian. Și am zis: oamenii ăștia doi sunt potriviți pentru videoclipul meu. Și Bogdan cu Andra, dar Bogdan cu Andra au mai apărut și în alte videoclipuri și ei doi (n.r.: Bianca și Livian) în niciun videoclip. Am zis să fiu primul care sparge gheața și primul care face întotdeauna chestii. Videoclipul a fost filmat la înălțime, unde se vede tot Istanbulul", a spus Jador. 

"Încă de când o cânta în cameră (n.r.: și-a dat seama Jador că li se potrivește piesa). Cântă în cameră Jador, scrie, cântă, îi vin idei", a spus Livian.

Livian: Frumos locul ăla (n.r.: unde s-a filmat), așa ceva n-ați văzut. Nimic planificat

Jador: Dumnezeu le-a aranjat pe toate. O să apară săptămâna viitoare, undeva miercuri-joi (...) Livian a păcălit-o pe Bianca, îi spunea minciuni ca să fie ea mai nervoasă, că în videoclip e vorba că ea nu are încredere în el

Livian: Manevră ce mi-am făcut singur. Am zis să-i induc starea, lucrăm profesional. Am început să-i zic de prima femeie cu care am stat în emisiune, am început să-i zic de cine crede ea că aș avea ochi... șpițuri ce mi-am luat pe sub masă

Citeste si: Cu ce concurentă de la "Puterea dragostei" a făcut dragoste Mocanu! Nu, nu este vorba de Roxana!

Citeste si: Carmen de la Salciua si Culita Sterp, pregatiri de nunta. Cand va avea loc evenimentul

Citeste si: Ligi, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare inedita de look! Iata cum arata acum tanara care a facut furori cu bustul ei sexy!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies