Cum a reușit Larisa Udilă să fie urmărită de aproape un milion de oameni în online. Care este secretul unui selfie de zeci de mii de aprecieri

,

Larisa Udilă a dezvăluit la Teo Show care este secretul din spatele succesului și ce trebuie să faci pentru a aduna o comunitate de aproximativ un milion de oameni.


In articol:

Larisa Udilă a dezvăluit la Teo Show care este secretul succesului în online și ce trebuie să faci pentru a aduna o comunitate numeroasă. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” le-a arătat telespectatorilor care este secretul din spatele unui selfie de zeci de mii de aprecieri.

Care este secretul unui selfie de zeci de mii de aprecieri

Larisa Udilă a vorbit despre activitatea ei din online, care a și devenit jobul ei de zi cu zi. Vedeta a dezvăluit cu a ajuns să fie urmărită de aproape un milion de oameni.

” (n.r Cum se poate trăi din Instagram?) Este simplu, influencereala aceasta a devenit o meserie, chiar dacă unora nu le place să recunoască asta, este un job pentru foarte mulți pe care noi îi vedem în online și îi urmărim, chiar dacă cumva acuzăm meseria asta de influencer. În momentul în care îți creezi o comunitate, care te iubește, te adoră, te apreciază, te urmărește, atunci tu te poți numi influencer și poți avea diverse campanii din care să câștigi bani. Ca să câștigi o comunitate trebuie să-ți găsești un domeniu în care te regăsești”, a spus Larisa Udilă.

Larisa a dezvăluit că din 3.000 de poze alege doar una, iar soțul ei este cel care se sacrifică de fiecare dată și îi face pozele. 

Citeste si: Larisa Udilă, rănită din cauza soțului ei în noaptea dintre ani: „Am început să plâng isteric până am rămas fără voce”

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a precizat că pentru a avea o poză perfectă cel mai important detaliu este lumina, fără lumină nu există poză perfectă.

„Fără lumină nu există poză reușită.

Lumina este cea mai importantă, poți să fii atât de frumoasă, fără lumină nu. Apoi, îți trebuie o poziție bună, o poziție bună înseamnă să-ți cunoști defectele. De exemplu, eu am un pic de gușă, astfel, întotdeauna, telefonul meu trebuie să stea un pic mai sus astfel încât să nu se vadă gușa, dar sunt genul de fete care apreciază mai mult pozele de jos, depinde mult și de lumină, dacă lumina bate de jos, e clar că telefonul trebuie să stea în dreptul luminii”, a mai spus Larisa Udilă.

Citeste si: Larisa Udilă, înjurată și agresată în plină stradă: ”Mi-a dat mare pumn în față”. Evenimentul care a marcat-o profund

 

Citește-ne pe

Citește și:

Imaginea care i-a făcut să exclame până şi pe inspectorii RAR: „E păcat să pui şurub unde poţi lega cu sârmă, adică funie“

Larisa Udilă, rănită din cauza soțului ei în noaptea dintre ani: „Am început să plâng isteric până am rămas fără voce”

Suntem zmei în online: Aproape jumătate din vânzările online din Europa de Est sunt făcute de români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Clipe de groază pentru Larisa Udilă. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”și-a dus fiul la doctor, de urgență

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies