Cum a fost surprinsă în vacanță fosta soție a celebrului actor Ibrahim Çelikkol, după doar câteva luni de la divorț! Iată alături de cine s-a afișat frumoasa arhitectă Mihre Mutlu!

,
ibrahim celikkol

Ibrahm Celikkol, alaturi de fosta lui sotie

[Sursa foto: Instagram Ibrahim Celikkol]

Îndrăgitul actor Ibrahim Çelikkol, care a dat viață personajului Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha, a divorțat în urmă cu doar câteva luni de soția lui.


In articol:

İbrahim Çelikkol este considerat în prezent în Turcia, unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului. Cu o experiență de aproape două decenii în domeniul actoriei, Ibrahim Çelikkol a reușit să fascineze publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui deosebit și cu o carisma captivantă.

Încă de la finalul anului trecut, celebrul actor -a confruntat cu momente dificile în viață personală, deoarece el și soția lui ajunseseră în pragul divorțului.

Deși au încercat din răsputeri să găsească soluții și să evite despărțirea definitivă, de dragul băiețelului lor, în cele din urmă divorțul s-a produs. Ibrahim Çelikkol a depășit cu greu această perioadă după divorț și s-a refugiat în muncă. În vreme ce fosta lui soție pare că și-a revenit rapid după despărțire. Tânăra arhitectă a fost surprinsă de curând pe o plajă exclusivistă din Turcia alături de multe prietene, semn că agonia a trecut și se bucură în continuare de viață.

Cum a fost surprinsă în vacanță fosta soție a celebrului actor Ibrahim Çelikkol, după doar câteva luni de la divorț

Teribila veste despre divorțul celebrului actor Ibrahim Celikkol de soția lui, Mihre Mutlu a picat că un trăsnet în lumea mondenă din Turcia, deoarece cei doi soți păreau foarte fericiți în toate aparițiile lor publice și pozau mereu într-o familie unită și împlinită. Însă neînțelegerile au apărut în cuplul format din Ibrahim și soția lui încă de anul trecut, însă de atunci cei doi au încercat să găsească soluții și să își rezolve problemele, pentru a nu ajunge la divorț, de dragul fiului lor, Ali. Însă după multe încercări eșuate Ibrahim și Mihre au decis să pună capăt mariajului lor și să meargă fiecare pe drumul lui, chiar dacă micuțul Ali va avea de suferit cel mai mult.

Citeste si: Mehmet ajunge după gratii! Zuleyha ia o decizie radicală în privința bărbatului iubit! Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D

La puțin timp după încheierea divorțului dintre Ibrahim Celikkol și soția lui, în presă din Turcia au ieșit la iveală câteva detalii uluitoare din culisele despărțirii lor. Se pare că frumoasă arhitectă, în vârstă de 32 de ani, a primit custodia fiului lor, Ali, ceea ce l-a obligat pe Ibrahim să îi plătească pensie alimentară micuțului, în valoare de 9000 de lire turcești pe luna. Și pe lângă pensia alimentară, actorul le va plăti și chiria casei în care aceștia locuiesc, în valoare lunară de circa 35.000 de lire turcești.

Citeste si: Mehmet din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj uluitor pentru colega lui de platou, Birce Akalay, la ceas aniversar! Iată ce i-a transmis Ibrahim Celikkol fostei soții a actorului Murat Unalmis!

Dacă celebrul actor s-a refugiat în muncă și s-a dedicat fiului sau ori de câte ori a avut timp liber, pe de altă parte, fosta lui soție, Mihre Mutlu se pare că a trecut mult mai ușor peste tristețea divorțului, deoarece a fost surprinsă recent pe o plajă exclusivistă din de la malul marii Negre, alături de multe prieteni, petrecându-și vacanța.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mehmet ajunge după gratii! Zuleyha ia o decizie radicală în privința bărbatului iubit! Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, de la...

SUA se arată îngrijorate de ultimele decizii luate de armata din Israel

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Clipe grele pentru Ugur Gunes din „Mă numesc Zuleyha”. Mesajul emoționant postat de actor: „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în ceruri!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies