Cum a decurs conversația dintre polițistul care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni și dispecerii de la 112! „Ce să-i fac? E plină de sânge!”

,
Accident

Cum a decurs conversația dintre polițistul care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni și dispecerii de la 112! „Ce să-i fac? E plină de sânge!”

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

A apărut conversația dintre polițistul care a accidentat cele două fetițe pe trecerea de pietoni și dispecerii de la 112.


In articol:

După accident, poliţistul a coborât din mașina de poliţie şi a sunat la 112.

Din apel reiese faptul că acesta a accidentat mortal un pieton şi cere un echipaj de prim ajutor. 

Cum a sunat conversația dintre polițist și dispecerii de la 112

Accident

Cum a sunat conversația dintre polițist și dispecerii de la 112

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

După ce a sunat la 112, poliţistul a vorbit cu patru dispeceri. Acesta repetă toate informaţiile, iar pe fundal se aud oameni care vin să întrebe ce s-a întâmplat. La un moment dat, polițistul roagă cu disperare dispecerul să trimită o ambulanță, timp în care strigă la cineva că nu are voie să mute fetița din loc.

„Ce să-i fac, ce să-i fac? Ce să-i fac… e plină de sânge, e plină de sânge, a pierdut foarte mult sânge! Dar se mişcă, ce să-i fac? Spuneţi-mi ce să-i fac!” , a exclamat polițistul.

Citeste si: Polițistul care a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni este cercetat penal și se află în control judiciar pentru 60 de zile. Polițistul nu se afla în misiune când a produs accidentul

Dispecerul l-a sfătuit să nu mute victima dar s-o așeze, eventual, pe partea stângă, în poziție de siguranță.

  „Pe stânga? Pe partea stângă? (…) Să trimiteţi pe cineva, vă rog!”, a continuat polițistul.

Mama fetiței care a supraviețuit a povestit cum s-a petrecut accidentul

Mama fetei care a supravieţuit a făcut declarații despre discuția pe care a avut-o cu fiica ei despre tragicul accident.

Citeste si: Primele mărturisiri ale fetiței care a supraviețuit după accidentul tragic din Capitală. Ce gest necugetat a făcut polițistul înainte de impact. S-a dovedit că nu era în misiune

„Ca orice mamă am întrebat-o în primul rând cum

se simte și apoi cum s-a întâmplat. Și mi-a explicat copilul: -Mami, ne-am asigurat de nu știu câte ori, stânga-dreapta. Nu venea nicio mașină. Am coborât pe trecerea de pietoni. Raisa se ținea de mine-. Se țineau una de cealaltă, de fapt. Am ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat a văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni. Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa”, a povestit mama fetiței care a scăpat cu viață.

La cât timp au ajuns echipajele la locul accidentului? Raed Arafat a făcut declarații despre accident

Dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat la cât timp au ajuns echipajele de prim ajutor la locul accidentului produs în București.

„Înregistrarea cuprinde mai multe apeluri telefonice. Deci polițistul a sunat de două ori şi au mai fost şi alte apeluri. La dispeceratul 112 din Bucureşti în astfel de situaţie proprietarul apelului care vorbește prima dată este pompierul ISU care are şi SMURD-ul, bineînțeles. Dar, în dispecerat lângă ei există şi ambulanța, există şi un poliţist şi jandarmi, adică dispeceratul are mai multe agenţii în detaliu. Când s-a luat primul apel şi s-a vorbit cu pompierul înainte să vorbească cu poliţia şi cu restul ambulanțele au fost trimise”, a declarat Raed Arafat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizia Poliţiei în cazul miliardarului prins cu 400 de kilometri pe oră pe o autostradă din Germania. „Nimeni n-a fost în pericol” VIDEO

Cine este fetița de 12 ani omorâtă pe trecerea de pietoni de omul legii. Un frate de 3 ani o aștepta acasă

Lovitură pentru Florin Talpan! Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât ca palmaresul echipei Steaua să se rejudece

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Polițistul care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni avea permisul de conducere emis în Marea Britanie. Cine este, de fapt, bărbatul care a provocat accidentul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies