Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună

Author: Lavinia Medrea

Cât de bine le stă celor doi împreună

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Culiță Sterp și logodnica lui sunt împreună de mult timp, iar din dragostea lor a rezultat Milan, fiul lor minunat. Toată lumea spune că iubita artistului este frumoasă, iar Culiță nu se sfiește să le arate asta tuturor!

Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnica

lui, cu care are și un minunat băiețel, Milan. Iubita artistului îi este foarte devotată și îi ține mereu apărarea soțului ei, așa cum trebuie să facă orice soție care își iubește partenerul. 

Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună

Culiță Sterp și-a descris mereu iubita ca fiind o femeie frumoasă și inteligentă, de la care are ce să învețe.

Își petrec aproape toate clipele împreună, cu Milan, fiul lor, alături. 

Faptul că cei doi amorezi formează o familie fericită se poate vedea cu ochiul liber și nu mai este un secret pentru nimeni. Se potrivesc mănușă unul pentru altul, lucru care a fost observat, de-a lungul timpului, de toți fanii lui Culiță Sterp, care îi laudă de fiecare dată când își fac apariția amândoi. 

Citește și: Ipostaza în care fanii nu au văzut-o niciodată pe mama Geta. Cum a surprins-o Getuța Sterp: ”Se face gaură în pământ”. Imaginile au ajuns virale

Cu câteva ore în urmă, Culiță Sterp a postat o fotografie alături de logodnica lui. Amândoi sunt frumoși, tineri și cu zâmbetul pe buze, iar entuziasmul artistului pentru cât de reușită a fost fotografia cu iubita lui a fost imediat exprimat

de către Culiță.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

„Hai că a ieșit o poză faină”, este mesajul pe care l-a scris Culiță Sterp, pe Instagram, alături de fotografia cu sufletul lui pereche.

Legătura neașteptată dintre Vlăduța Lupău, Adi Rus și Culiță Sterp

După ce a luat o pauză de la programul petrecerii, Culiță Sterp s-a așezat la masă cu Adi Rus, moment pe care nu a ratat să-l împărtășească și în mediul online, alături de o declarație surprinzătoare.

Alături de fotografia pe care a postat-o Culiță Sterp cu Adi Rus, artistul a transmis un mesaj amuzant, care i-a luat prin surprindere pe fanii artistului. Acesta a declarat că Adi Rus este fiul lui din prima căsătorie, pe care l-a făcut când avea doar 14 ani, glumă care a fost apreciată de urmăritorii celor doi.

Vlăduța Lupău s-a lăsat din nou pe mâna esteticianului. Ce intervenție și-a făcut artista: ”Este efectul ăla de care zice toată lumea”

Citește și: Ileana Sterp, însărcinată în 30 de săptămâni, și-a luat fanii prin surprindere. Ce mesaj a postat sora lui Culiță Sterp pe o rețea de socializare

„Cu băiatul meu din prima căsătorie! P.S.: L-am făcut la 14 ani” este mesajul pe care l-a transmis Culiță Sterp, alături de fotografia cu Adi Rus.