Cu ce se ocupă acum Lucian Viziru? A renunțat definitiv la actorie și s-a mutat în Germania

,
Cu ce se ocupă acum Lucian Viziru? A renunțat definitiv la actorie și s-a mutat în Germania
Lucian Viziru s-a stabilit în Germania

Lucian Viziru a renunțat definitiv la actorie și a plecat în Germania, nu pentru a străluci în lumina altor reflectoare, ci pentru a se redescoperi. Acesta și-a descoperit o nouă pasiune din care a reușit să facă și bani. Cu ce se ocupă în prezent fratele lui Augustin Viziru?


In articol:

Multă vreme, Lucian Viziru a fost considerat unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. A făcut parte din trupa ”Gaz de foc”, iar ulteior și-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Lucian a fost protagonistul mai multor telenovele care au cucerit publicul din România.

Lucian Viziru a renunțat la actorie și a plecat în Germania

Deși aparițiile în telenovele i-au adus notorietate și bani, succesul la femei a fost nelipsit. Lucian Viziru a fost implicat în relații amoroase cu unele dintre cele mai frumoase femei din România. Tania Budi și Sandra Sandu sunt doar câteva nume care se regăsesc pe lista fostului actor. Însă, femeile celebre nu i-au adus fericirea adevărată, în viața lui a apărut o femeie cu totul diferită, care l-a cucerit.

Cu ce se ocupă acum Lucian Viziru? A renunțat definitiv la actorie și s-a mutat în Germania
Lucian Viziru a renuntat la actorie

Ema Daniela este prima mare dragoste din liceu a actorului și cea care i-a devenit soție în urmă cu 10 ani, care i-a dăruit și un băiețel fostului actor. După nașterea fiului lor, cei doi au decis să părăsească țara natală și să se stabilească în Germania, unde au luat totul de la zero.

Citeste si: Augustin Viziru, mărturisiri cutremurătoare despre mama sa: ”Ieri am internat-o pe mama...” Actorul este devastat

Cu ce se ocupă acum Lucian Viziru?

Lucian Viziru s-a stabilit definitiv în Germania alături de familia lui. Fratele lui Augustin Viziru nu s-a implicat în niciun alt proiect care să aibă legătură cu televiziunea, ci a ales drumul sportului. În prezent este antrenor de tenis și își câștigă traiul din asta.

Dragostea pentru sportul alb vine de la unchiul său, fostul tenismen Gheorghe Viziru.

Cu ce se ocupă acum Lucian Viziru? A renunțat definitiv la actorie și s-a mutat în Germania
Lucian Viziru este antrenor de tenis

”Nici n-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte. Acum sunt soț, tată și un om ceva mai responsabil și matur (zic io) decât eram acum 15, 20 de ani. Nu mi-ar plăcea să fiu din nou singur, fără Ema și Mihai.

În primul rând, datorită jobului normal pe care îl am acum, starea mea de spirit este mai bună ca atunci când evoluam în showbiz.

Germania nu prea te lasă să stai, așa că atmosfera în casă este una mult mai destinsă decât atunci când eram în România. Dacă părinții sunt mai bine, atunci și copilul va fi mai bine și asta este tot ceea ce contează. La Nemurirea sufletului om avea timp să ne gândim la bătrânețe… sper”, spunea Lucian Viziru, într-un interviu.

Citeste si: Augustin Viziru e topit după fetița lui: "Prima oară când..."

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Augustin Viziru, mărturisiri cutremurătoare despre mama sa: ”Ieri am internat-o pe mama...” Actorul este devastat

Miron Mitrea, critici dure după Congresul PNL: 'Iohannis a câștigat alegerile din PNL cu omul cel mai servil. M-a izbit lașitatea liberalilor'

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Augustin Viziru e topit după fetița lui: "Prima oară când..."

ULTIMA ORA in showbiz! Viziru a devenit tata! A nascut in urma cu putin timp! Primele imagini

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies