Cu ce concurentă de la "Puterea dragostei" a făcut dragoste Mocanu! Nu, nu este vorba de Roxana!

În urma unui scandal din emisiunea "Puterea dragostei", Andreea Pirui a dezvăluit cu cine a făcut dragoste Mocanu.


In articol:

Nu, nu este vorba despre Roxana, așa cum s-ar gândi fanii emisiunii, ci despre... Bia. Desigur, asta nu înseamnă că este exclus ca Mocanu să fi făcut dragoste și cu Roxana, mai ales că el însuși a recunoscut că a făcut amor cu cel puțin o concurentă de la "Puterea dragostei".

"Ai stat 5 luni la hoteluri cu toate. Tu, care te-ai culcat cu Bia și nu ți-ai asumat", a tunat Andreea Pirui, în timpul unei certe cu Mocanu.

"Ai 30 de ani, în floarea vârstei, ar trebui să arăți altfel. Arăți de 40 de ani. La 30 de ani ar trebui să fii bombă, ești trecută, ești ofilită. Te mulțumești cu faptul că ăla îți aduce bani, dar toată viața o să fii o roată de rezervă pentru el. Ești o săgeată și te mulțumești cu faptul că îți spune vrăjeala aia: "Ești cămașa bună", dar tu, de fapt, ești... O femeie cu creierul tău ar trebui să zică "Ia mai du-te încolo" că îmi găsesc eu unul și fac eu bani cu el.

E păcat de tine că ești fată deșteaptă, dar te-ai refugiat într-un golănaș. Problema mea e că vii aici și ocupi un loc pentru băieții ăștia care chiar își caută dragostea. În locul tău putea să vină o fată care chiar își dorea ceva cu cineva, nu doar să facă gura mare pe aici", a spus Mocanu, în replică.

Mocanu a recunoscut el însuși că a făcut dragoste cu o concurentă!

Mocanu a făcut un vlog interesant alături de Livian. Cei doi au jucat împreună "Am / N-am", un joc în care fiecare trebuia să răspundă la o întrebare. În urma jocului, Mocanu a dezvăluit că a făcut amor cu cel puțin o concurentă de la "Puterea dragostei".

Mocanu a fost pus în mare dificultate atunci când Livian a citit întrebarea "Am / N-am făcut sex în casa Puterea dragostei". El nu a mai avut ce să facă și a dezvăluit că a făcut amor cu cel puțin o concurentă de la "Puterea dragostei".

"În casă? Nuuu. În casă nu, dar cu oameni din casa Puterea dragostei... Sau? În casă nu, am respectat casa", a răspuns Mocanu. În urma răspunsului său a devenit clar că Mocanu a întreținut relații intime cu cel puțin o fată din casa "Puterea dragostei".

Mocanu a avut în trecut o relație cu Roxana, care s-a încheiat și cu un scandal monstru. Foarte geloasă, Roxana nu suporta să îl vadă pe Mocanu de niciun fel în compania Anei Lintaru și mereu intervenea între ei. În prezent Mocanu are o relație cu Andra Voloș.

Citeste si: Surpriza de proportii la "Puterea dragostei"! Un nou concurent isi face aparitia in casa fetelor! Afla pentru CINE a intrat carismaticul tanar si cum vor reactiona baietii, LUNI, intr-o editie incendiara de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Momente socante in GALA "Puterea dragostei"! Roxana a sarit sa o bata pe Bianca! Iata de ce si-au declarat razboi cele doua concurente si pana unde a ajuns cearta lor crunta!

Citeste si: Andreea Mantea a facut anuntul: "Suficient a fost aceasta emisiune luata in bataie de joc de catre cei care lipsesc atunci cand vor ei! S-a dat un ultimatum..." Iata ce anume se va intampla si cum au reactionat concurentii!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate