Exclusiv! Victor Slav, un elev model. Ce liceu de prestigiu a terminat vedeta Kanal D și cu ce medie a luat Bacalaureatul: "Am dat examen la șapte materii!"

,
Victor Slav despre perioada liceului

Ce spune Victor Slav despre perioada liceului

[Sursa foto: Instagram]

Vedeta recunoaste ca i-a placut cartea, in special matematica predata de un anumit profesor de la liceu.


In articol:

Victor Slav, unul dintre cei mai sexy prezentatori TV, se poate mândri cu multe reușite în viață personala și profesionala și nici la capitolul scoală, vedeta nu dezamăgește.  Prezentatorul TV recunoaște că i-a plăcut foarte mult matematica în liceu datorita unui profesor pe care l-a îndrăgit nespus.

Citeste si: Exclusiv! De ce niciodată Raluca Badulescu nu șterge de pe social media comentariile răutăcioase! Ce face vedeta atunci când primește un astfel de mesaj

Ce medie a avut Victor Slav la Bacalaureat

Cu cat a luat Victor Slav Bacalaureatul

Ce medie a avut Victor Slav la Bacalaureat

[Sursa foto: Instagram]

  "Au fost ani frumoși, dar am fost conectat la colegi mai mult în scoală generala decât în perioada liceului. Îmi placea foarte mult profesorul de matematica și chiar am vorbit cu un prieten care are fiul acum la I.L.Caragiale și mi-a spus că domnul Ianos este încă la catedra, în ultimul an de profesorat. Era foarte glumeț și știa să ne insufle pasiunea pentru matematica, pentru că era lejer în predare, un profesor adaptat vremurilor și de acum, nu doar de atunci. Făceam scoală, dar și glumea mult cu noi, știa să ne capteze atenția," a dezvăluit Victor în exclusivitate pentru kanald.ro.

Victor Slav a terminat Colegiul National I.L.Caragiale

Citeste si: Exclusiv! Care a fost cel mai frumos cadou pe care Cristina Dorobanțu l-a primit de ziua ei: "Am ajuns să îmi împlinesc un vis!"

Și după cum se vede, Victor Slav a terminat unul dintre cele mai prestigioase licee din București, I.L.Caragiale

și nu oricum, ci cu o medie foarte mare, 8:30, mai exact. Iar în acea perioada, examenul de Bacalaureat era extrem de dificil, după cum spune chiar el: "La Bacalaureat am luat în jur de 8.30, nu mai țin minte exact. Generația mea a fost prima și cred singura care a dat Bacalaureatul la șapte materii. Am dat romana, scris și oral, matematica, fizica, engleza, istorie, geografie și sport. Am făcut Liceul I.L.Caragiale din București, secția Real. Am fost generația de sacrificiu după părerea mea. Eu am făcut informatica, însă atunci era ceva la început, profesorii nu erau foarte pregătiți, nu știau ce să predea. Acum lucrurile, sunt convins, stau altfel," a declarat în exclusivitate pentru kanald.ro, Victor Slav.  

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Iancu Sterp s-a afișat pentru prima dată cu noua iubită în public! Iată ce mesaj emoționant i-a transmis tânărul frumoasei lui partenere de ziua ei de naștere!

Lionel Messi, chemat să salveze viața unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nora lui Florin Salam, primele declarații după ce în mediul online a apărut o știre falsă care anunța decesul celebrului artist! "Este într-o stare stabilă"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies