”Cu amant de succes ajuți femeia” Paul Nicolau, dezvăluiri incendiare despre viața amoroasă

Author: Madalina Maftei

Paul Nicolau, omul cu raci, a făcut dezvăluiri fără precedent din culisele vieții amoroase. S-a iubit Pescobar cu femei măritate?

Pe Pescobar îl știe o țară întreagă, este omul cu raci, care deține una dintre cele mai cunoscut

taverne din Nordul Capitalei. Invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, Paul Nicolau a dat din casă și a povestit despre aventurile sale amoroase.

S-a iubit Paul Nicolau cu femei măritate?

Paul Nicolau este foarte deschis și a vorbit fără rețineri despre viața s-a personală. Întrebat de Adiță dacă îi plac femeile măritate, omul cu raci a dezvăluit

că a existat o vreme în care a fost și în postura de amant, dar acum lucrurile stau altfel în viața lui.

”Nu mai îmi plac. (n.r Ai atacat și acolo?) Da, nu mai combin așa ceva. Am fost pe poziție de amant și ”am ajutat” foarte mult timp, dar numai. Da, cu amant de succes ajuți femeia, vine să se descarce, vine vorbește altceva ce nu poate să

vorbească cu ăla, se simte în siguranță, are încredere, știe de ce vine. Fără că sună-mă, fără gelozii, vine, dă răul afară, am și vorbit un pic și s-a dus fericită la om acasă. Pentru el am făcut toate astea”, a spus Pescobar.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Citește și: Care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o Pescobar vreodată: ”Ea știa două cuvinte în engleză, eu două în rusă” Ce i s-a întâmplat antreprenorului în timp ce zbura către Moscova

”Te-ai dat vreodată la iubita prietenului tău?”

Paul Nicolau este cunoscut drept antreprenorul gagicar, căci fetele roiesc în jurul lui, acesta nu a scăpat de întrebare lui Adiță, aceea dacă s-a dat vreodată la iubita prietenului său. Pescobar a dezvăluit că niciodată nu și-a putut trăda prietenii și niciodată nu ar putea să facă așa ceva, cu precizarea că femei sunt destule.

Incredibil. Cum arata Sophia Loren la aproape 90 de ani. Toti au ramas cu gura cascata

„Nu există așa ceva. Eu nici nu privesc în ochi la masă. Eu mă ridic și plec dacă simt o privire în plus...Sunt atâte femei, nu am ambiții proaste”, a mai spus Paul.

Citește și: Daniel Pancu nu a fost complet împlinit în cariera sa. Care este cel mai mare regret al fotbalistului: „Ăsta e singurul”