Cristina Șișcanu, fotografii interzise minorilor! A apărut aproape dezbrăcată complet pe internet FOTO

,
Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a fost protagonista unor imagini incendiare pe internet.


In articol:

Șișcanu și-a arătat posteriorul, nefiind singura parte a corpului care i s-a văzut soției lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit în anul 2011. Ei au o fetiță superbă împreună, pe nume Petra. Mădălin Ionescu mai are doi copii, din căsătoria anterioară, pe nume Ștefania și Filip.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip.

Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu.

Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, declara Cristina Șișcanu pentru okmagazine.ro.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu și-a arătat posteriorul pe Instagram

Cristina Șișcanu s-a despărțit de Papari pentru Mădălin Ionescu

Înainte de a se cupla cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a fost reporter și a avut o relație cu omul de afaceri George Papari, fost asociat al lui Serghei Mizil.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu, în lenjerie intimă

„Eu am ajutat-o să se angajeze pentru că îşi dorea foarte mult să devină vedetă. Ştiam că Mădălin are probleme cu soţia, mă suna şi îmi povestea, dar nu credeam că îşi va găsi refugiu în braţele Cristinei, care îmi era iubită de patru ani.

La ea poate că mă aşteptam, că mi-am dat seama că este o oportunistă, o femeie care vrea să-şi construiască o carieră prin aşternuturi. Pentru mine a fost mai dureroasă trădarea lui. Iubitele vin şi pleacă, dar eram convins că el îmi va fi prieten toată viaţa”, declara, supărat, George Papari.

Citeste si: Show atipic facut de Cristina Siscanu in Marea Finala! Au curs lacrimi in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities" Alexandra Ungureanu nu s-a mai putut abtine

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Show atipic facut de Cristina Siscanu in Marea Finala! Au curs lacrimi in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities" Alexandra Ungureanu nu s-a mai putut abtine

BREAKING - Liderul de sindicat al STB a DEMISIONAT din PSD și CGMB: cât de cinic este Nicușor Dan!

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Cristina Șișcanu, acuzată că se victimizează înainte de Marea Finală

Cristina Siscanu, atac fara precedent la adresa juratilor "Bravo, ai stil! Celebrities": "Nu am venit aici sa va bateti voi joc de mine!" Cum a rabufnit...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies