Cristina Pucean, mesaj sfâșietor de la mormântul nepoțelului ei: "A venit Moșul și la puiul meu mic!"

Author: Alice Popescu

Cristina Pucean, la mormantul nepotelului ei

Sursa: Instagram

Cantareata a postat un mesaj dureros insotit de un filmulet cutremurator pe pagina ei de Instagram.

Cristina Pucean a dat la o parte problemele din ultima perioada pe care le are pe plan personal cu fostul sau iubit, Bogdan de la Ploiești deoarece ziua de 6 decembrie a fost una trista pentru cântăreață sau mai bine zis cu un ochi a ras și unul a plâns deoarece și-a sărbătorit tatăl purtând numele de Nicolae, dar a mers și la mormântul nepoțelului sau, Raym care s-a stins din viață la doar

3 anișori în urma unui incendiu crunt. Raym era sufletul Cristinei Pucean, fiind mai tot timpul în prezenta lui și rasfatandu-l că pe propriul copil.

Cristina Pucean, lacrimi amare la mormantul nepotelului ei

Citește și: Cristina Pucean a răbufnit și a spus adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: "Acest om fără scupule!"

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Viața lui Liviu Filimon s-a schimbat total în ziua nunții lui. Bărbatul a fost scăpat de prieteni pe spate și a rămas la pat. Mirele și-a dat prietenii în judecată

Tragedia s-a produs în 2019 atunci când Raym se afla în casa dansatoarei când a luat foc.Tragedia a copleșit întreagă familie la vremea respectiva, însă la scurt timp după ce micuțul s-a prăpădit, Cristina Pucean a aflat că vă mai avea un nepoțel, mama lui Raym aflând că este însărcinată la scurt timp după ce băiețelul a murit. De atunci, Cristina își triga durerea la căpătăiul micuțului Raym mergând foarte des la mormântul lui, iar când se apropie sărbătorile, îi face un adevărat altar.

De Crăciun îi împodobește brăduțul, iar acum, de Moș Nicolae îi aprinde candele și se roagă pentru sufletul sau: "A venit Mosul și la puiul meu mic! Liniștea mea..." a scris Cristina Pucean în dreptul filmuletului pe care l-a făcut la mormântul micuțului Raym.

Cristina Pucean, despartire-fulger de Bogdan de la Ploiesti

Cristina Pucean trece printr-o perioada dificila, mai ales după ce a confirmat despărțirea de Bogdan de la Ploiești, ea fiind cea care a luat acesta decizie după ce ar fi aflat că artistul o înșelă.

Cântăreață a postat un mesaj dur pentru fostul ei iubit pe pagina ei de Instagram:" Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fară scrupule…BOGDAN DE LA PLOIEȘTI! Acesta este MOTIVUL pentru care m am despărțit de Bogdan. Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani că să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! NU ACCEPT SĂ FIU ÎNȘELATĂ!!!"  

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies