Crimă infiorătoare! Un bărbat şi-a ucis din gelozie iubita

,
Ancheta crima
Un bărbat a fost acuzat de uciderea iubitei sale, Danielle Marrano, după ce ar fi recunoscut că l-a înșelat.

O tânără de 37 de ani a fost ucisă cu brutalitate de iubitul ei, după ce i-a recunoscut bărbatului că este infidelă.

Shmuel Levine, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzat de uciderea iubitei sale, Danielle Marrano, după ce ar fi recunoscut că l-a înșelat. Atacul a avut loc în apartamentul tinerei din Rockway Park, Queens, New York.

Inițal, anchetatorii, care s-au ocupat de cazul tinerei decedate, au crezut că femeia de 37 de ani s-a sinucis, sărind de la balconul apartamentului, de la etajul 6.în

cele din urmă oamenii legii au găsit urme ale violenţei în apartament.

Declarația lui Shmuel Levine, ucigașul femeii

Daniella a fost găsită prăbuşită la pământ în faţa blocului şi transportată de urgenţă la spital, dar la scurt timp a decedat. Deși, anchetatorii au crezut că tânăra de 37 de ani şi-a pus capăt zilelor, în cele din urmă oamenii legii au descoperit urme ale violenţei în apartament.

Cei doi s-au certat îngrozitor din cauza geloziei bărbatului, care era sigur că iubita lui îl înșeală. Potrivit presei străine, vecinii au auzit ţipete din apartamentul cuplului. Bărbatul s-a enervate teribil, atunci când Danielle și-a recunoscut infidelitatea. Shmuel i-ar cerut telefonul, iar ea a refuzat. Atunci a fost momentul când agresorul a început s-o sugrume

Ne-am certat, pentru că mă înşela”  a mărturisit bărbatul în arest.

Acesta a recunoscut și că este autorul crimei.

I-am spus că nu mai pot suporta. A recunoscut că m-a înşelat şi apoi i-am spus: Pot să văd telefonul? Nu mi l-a dat, aşa că am încercat să iau telefonul cu forţa şi am început să ne luptăm. Mi-am pus mâinile în jurul ei pentru că voiam să iau telefonul. Mă luptam cu ea pentru treaba asta, mă lovea cu piciorul. Nu a fost intenţia mea să o sufoc, voiam doar telefonul. I-am apucat părul pentru că eram disperat.”,  a mai povestit criminalul.

Medicul legist a spus că Danielle a suferit de cel puțin patru fracturi la nivelul craniului, două dintre ele erau  „incompatibile cu leziunile suferite în timpul căderii”,  fapt ce i-a dus pe anchetatori cu gândul la altercaţia de dinainte ca femeia să fie împinsă de la balcon.

"Ultimele momente de viață ale acestei femei au fost brutale. Acuzatul ar fi recurs la violența fizică pentru a rezolva o ceartă. Inculpatul a fost acuzat în consecință și este în custodie" a declarat procurorul Katz.

Bărbatul a fost acuzat de crimă de gradul 2 şi reţinut fără cauţiune, potrivit Mirror. Mesajele de condoleanțe curg în mediul online, acolo unde familia şi prietenii tinerei își exprimă durerea pentru pierderea Daniellei.

Fiica mea a devenit o frumoasă stea strălucitoare. Și-a iubit foarte mult familia, prietenii și fratele. Îi plăcea să danseze și să călătorească”,  a spus mama ei

Danielle Marrano
Bărbatul a fost acuzat de uciderea iubitei sale, Danielle Marrano, după ce ar fi recunoscut că l-a înșelat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

A fost sau nu PRINS criminalul Simonei? Anuntul autoritatilor a venit in urma cu putin timp

Caz incredibil în Turcia: Un vânător a murit după ce a fost împușcat de propriul câine

A fost sau nu PRINS criminalul Simonei? Anuntul autoritatilor a venit in urma cu putin timp

Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra ucisă și incendiată pe un câmp din Ghimpați

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies