Coronavirus a lasat mii de prostituate pe drumuri, dupa ce bordelurile s-au inchis. Mii de romance printre ele

Mii de prostituate străine ce lucrau în Germania nu mai au unde să locuiască după ce bordelurile s-au închis din cauza coronavirusului


In articol:

Mii de prostituate străine ce lucrau în Germania nu mai au unde să locuiască după ce bordelurile s-au închis din cauza coronavirusului, la fel și punctele de frontieră, ceea ce înseamnă că le este foarte greu să se întoarcă în țările lor, transmite Reuters, relateaza hotnews.ro.

În Germania sunt 100.000-200.000 de prostituate, 80% dintre ele fiind din alte țări, mai ales din Bulgaria, România, Polonia sau Ucraina, potrivit lui Susanne Bleier Wilp de la Asociația Furnizorilor de Servicii Erotice și Sexuale.

Autoritățile germane au închis bordelurile luna trecută, ca și restaurantele sau barurile, pentru a încetini răspândirea epidemiei.

Coronavirusul este un dezastru pentru mine. Nu am mai avut niciun venit de la mijlocul lunii martie, nici nu am unde să dorm”,a spus o prostituată poloneză cunoscută de clienții ei din Bochum drept Nicole.

Înainte de restricții, ea plătea bordelului 90 de euro pe zi pentru camera unde primea clienții, dar și dormea. De când bordelul a fost închis, ea stă la managerul acestuia.

Lucrătoarele sexuale din Germania sunt considerate persoane fizice independente și, în teorie, au dreptul la asistență financiară printr-un fond instituit de guvern pentru liber-profesioniști.

Citeste si: Se dau 1.000 de lei pe lună. Iohannis a promulgat legea. Cine poate primi banii - capital.ro

”Nicole” speră ca Centrul pentru Muncă să-I acorde indemnizație de șomaj: ”Dacă se va întâmpla așa, mă voi muta într-un apartament”, relateaza hotnews.ro.

Citeste si: 400 de milioane de euro in 48 de ore. Guvernul Romaniei a accesat linia de asistenta financiara de la Banca Mondiala

Citeste si: Asistenta medicala din Galati, hartuita si umilita pentru ca lucreaza intr-un spital cu COVID-19: "Mi-au aruncat clor pe usa apartamentului"

Citeste si: Coronavirus Romania - Varful epidemiei ar putea fi intre 20 aprile si 1 mai

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies