Confesiunea unui barbat! Cele mai ciudate fantezii pe care le-a îndeplinit

,

Un bărbat a dezvăluit care sunt cele mai ciudate fantezii cerute de clientele sale!


In articol:

Ce își doresc femeile în pat și până unde poate ajunge imaginația?

Aceasta este incredibila confesiune făcută de un bărbat pe nume Lothario. De la croaziere pe marea Mediterană și până la sesiuni de patru ore de stat legat în cadrul unor jocuri, bărbatul le-a trăit pe toate și a dezvăluit cele mai ciudate fantezii ale femeilor și ce își doresc ele în pat!

Omul a mărturisit că serviciile sale de „iubit plătit” sunt adesea

solicitate, mai ales de către femeile trecute de 35 de ani. Acestea caută un partener cu care să iasă la întâlniri, cu care să meargă la nunți sau la diferite evenimente de familie.

Lothariu se laudă că în doar trei ani a avut în jur de 300 de cliente. Câștigă între 4000 și 10.000 de lire sterline pe an și se declară mulțumit, mai ales că iubește senzațiile tari, aventura și...femeile!

Care au fost cele mai ciudate fantezii ale femeilor și ce își doresc femeile în secret, în pat? Cea mai ciudată rugăminte în dormitor a fost atunci când o clientă i-a cerut acestuia să vină la ea la birou, îmbrăcat corespunzător, și să reproducă o scenă fierbinte din filmul „Fifty Shades of Grey”.

Citeste si: „De câte ori iubitul meu vrea să facem dragoste, mi se întâmplă ceva bizar. Simt că iau foc. Din acest motiv, ascund un secret incredibil”

Citeste si: Femeia care s-a întors din moarte: "Îmi scoseseră afară toate măruntaiele şi căutau duodenul. Dar acolo exista doar puroi"

Altcineva

i-a cerut ceva extrem de bizar în dormitor: să facă dragoste, în prezența soțului, doritor să le miroasă picioarele. Se pare că această fantezie este extrem de frecventă, atât la femei, cât și la bărbați: privitul partenerului în timp ce face dragoste cu altcineva.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: a1.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Trei studenți și o colegă de-ale lor au planificat o partidă de amor. Au ajuns în camera de hotel și după o oră, camerista a intrat cu cheia de rezervă!

Azi se stabilește lista restricțiilor care se vor aplica de luni / Şedinţă de Guvern pentru aprobarea acestora / Ce se are în vedere

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Mesajul sfâșietor al unui băiețel bolnav de autism:”Mi-aș dori ca mama să mă omoare”

Dumnezeu răspunde la toate rugăciunile, mereu, tuturor oamenilor

Partenerii nostri:

Cookies