Concursul online Ace Models a început! Tu ai votat concurenta favorită?

,

Ace Models, concursul online pentru tinerele ce vor să se lanseze în modelling, a început!

Marele proiect Ace Models by Așii Petrecerilor prinde contur cu fiecare etapă a concursului. Luna iulie a dat startul acestei competiții fără egal. Asta pentru că proiectul este unic, până acum în România. În cursa pentru premiul cel mare 10 tinere se întrec ca la carte. Câștigătoarea va avea un loc asigurat în următorul proiect “Așii Petrecerilor”.

Ace Models by Așii Petrecerilor este un proiect îndrăzneț lansat în România, având ca scop oferirea doamnelor și domnișoarelor fără experiență oportunitatea de a-și începe o carieră în modelling.

Povestea din spatele proiectului

John Albert este un tânăr antreprenor, ambițios și carismatic din Brașov care a pus bazele acestui proiect, fiind de altfel unul nemaiauzit până acum. Iubitor de extrem, pasionat de călătorii exotice și inedite, John Albert s-a gândit la un concurs de modelling ce implică totodată și un reality show online, care poate fi urmărit pe Youtube, cu scopul de a găsi femei frumoase și dornice să înceapă o carieră în modelling.

În plus, tânărul antreprenor le trimite pe fete în unele dintre cele mai exotice locații unde totul se termină cu distracție și experiențe de neuitat.

Zece tinere frumoase și dornice de afirmare concurează pentru un loc în următorul proiect Așii Petrecerilor

Alături de Ași, câștigătoarea va avea ocazia de a călători în unele dintre cele mai frumoase colțuri ale lumii și de a petrece cu stil, unde vor avea parte și de activități sportive, experiențe culturale, spirituale și culinare, dar și de petreceri exclusiviste pe care promotorii concursului le vor pregăti până la cel mai mic detaliu.

Câștigătoarea va fi desemnată în cadrul unui party fabulos, în stilul Așii Petrecerilor. 

Când va fi desemnarea premiului cel mare

Poți afla cine va câștiga marele premiu la Ace Models în data de 30 iulie la o mega petrecere în stilul Așilor. Totul poate fi urmărit online, unde și fanii au posibilitatea să își voteze preferatele. Ne gândim că așa cum a fost pus în scenă acest show, în stil mare, la fel de fabuloasă și interesată va fi petrecerea finală.

Până atunci, ne mai ramane să urmărim evoluția fetelor.

Pe pagina de instagram Ace Models, ace.models.agency sunt toate detaliile cu privire la concurs și show.

John Albert face mărturii incendiare

Desigur că fetele nu pleacă singure în aceste destinații de lux, acompaniate fiind și de tânărul antreprenor John Albert. Alături de acesta, un invitat special a fost și cunoscutul fotbalist Giani Kiriță.

Aceștia fac mărturii incendiare în testimonialele online, unde descriu aventurile de care au avut parte atât concurentele, cât și ei. Provocări, jocuri, caterincă, petreceri pe plajă și multe alte lucruri interesante, povestite de cei doi Ași fac deliciul publicului.

 

Surprizele continuă de la o etapă la alta, pe care publicul interesat le poate vedea free pe canalul de Youtube. Urmărește canalul pentru a vedea noile destinații și provocări și totodată fă cunoștință cu fetele, votând-o pe cea preferată pe pagina de instagram Ace Models, lăsând un comentariu la poza favoritei.

 

Date de contact:  [email protected]

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

CALENDAR ORTODOX 26 SEPTEMBRIE 2021. Ce mari sfinți sunt sărbătoriți în această zi în calendarul ortodox

Miron Mitrea, critici dure după Congresul PNL: 'Iohannis a câștigat alegerile din PNL cu omul cel mai servil. M-a izbit lașitatea liberalilor'

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

În această seară, de la ora 20:00, in emisiunea “O nouă șansă”: Triunghiul amoros

Ce avere are Dacian Cioloș, fostul prim-ministru al României?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies