CONCURS: 5 romani... de milioane!

CONCURS: 5 romani... de milioane!

Exista foarte multi romani cu care ne putem mandri in intreaga lume. Primul care ne vine in minte, poate si datorita sarbatoririi sale recente, este nimeni altul decat poetul nostru national, Mihai Eminescu. Romanii au contribuit dintotdeauna la cultura si la valorile internationale in toate domeniile care ne pot trece prin cap: muzica, sport, arte plastice, stiinta si multe, multe altele. Voi cu ce romani va mandriti?

Saptamana aceasta vrem sa aflam care sunt cei CINCI romani care consideri ca au adus cele mai multe recunoasteri si cea mai multa faima Romaniei! Poate fi vorba despre personalitati de mult apuse, dar niciodata uitate, cum ar fi Emil Cioran, Constantin Brancusi, Carol I sau George Enescu, dar putem vorbi si despre romanii care se afla in prezent in vizorul nostru, cum ar fi Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi sau, de ce nu... Inna! :-)

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de Facebook "Vrei sa fii milionar?" si sa ne lasi un comentariu la acest post in care sa ne spui care sunt cei CINCI romani cunoscuti pe care ii apreciezi tu cel mai mult!.

"Vrei sa fii milionar?" va desemna castigatoare 5 comentarii, in urma tragerii la sorti. Am pregatit pentru voi 5 tricouri personalizate Kanal D Romania!

Concursul se va incheia în data de 20 ianuarie, ora 18:00, castigatorii urmand a fi anuntati in aceeasi seara. Mai multe detalii gasesti in Regulamentul concursului.

(Sursa foto)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate