Concurenții din Casa Iubirii au sărbătorit cu mare fast de Ziua Națională a României. Fetele și băieții au lăsat neînțelegerile deoparte și s-au așezat cu toții la masă

Author: Madalina Maftei

Atmosferă de sărbătoare în Casa Iubirii. Concurenții s-au bucurat de momentele petrecute împreună la masa de 1 Decembrie.

Atmosfera de sărbătoare continuă în Casa Iubirii cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Concurenții au sărbătorit cu mare fast Ziua Națională a României, lăsând deoparte toate neînțelegerile care au existat între ei de-a lungul timpului. Andreea Mantea le-a spus și câteva cuvinte din suflet concurenților, înainte de a se înfrupta din bunătățile pregătite cu ocazia acestei zile de maximă importanță pentru români.

Cum au sărbătorit concurenții din Casa Iubirii de 1 Decembrie

Veselie și voie bună în Casa Iubirii cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Concurenții au lăsat neînțelegerile deoparte și s-au bucurat de momentele unice petrecute împreună, exact ca o familie. 

Citește și: La mulți ani, Andreea Mantea! „Nu mă așteptăm să fie cadoul meu, Jador!” Îndrăgitul artist și-a făcut apariția în Casa iubirii special pentru a sărbători ziua de Sfântul Andrei! Iată cum au reacționat concurenții!

Andreea Mantea s-a bucurat să-i vadă pe toți uniți la aceeași masă și a ținut să le spună câteva cuvinte, înainte să-i lase să se bucure de bunătățile tradiționale petrecute pentru masa festivă de 1 Decembrie.

”Atât cât puteți, vă doresc să vă înțelegeți, sunteți diferiți, sunteți țineri, sunteți frumoși, peste orice greutate puteți să treceți, oricând. Nu aveți lucruri grave, nu aveți datori foarte mari, nu aveți lucruri de care să vă plângeți și să vă fie greu.

Reveniți-vă și luați viața mai ușor, bucurați-vă de fiecare zi, bucurați-vă de ce aveți. Așezați-vă la masă, indiferent de ce s-a întâmplat între voi, împărțiți frățește”, le-a spus Andreea Mantea concurenților din Casa Iubirii.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Atmosfera de sărbătoare din Casa iubirii, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, va fi umbrită de lacrimile amare ale Ancăi! „Tu suferi pentru cineva din afară?” Aflați dezvăluirile tulburătoare ale concurentei, joi, de la 10:00 și 16:30!

Concurenții s-au așezat la masă și s-au bucurat de preparatele tradiționale pregătite pentru această zi specială. Fasolea cu ciolan, slănina, ceapa, brânza și salata de vinete au fost printre delicatesele care le-au bucurat papilele gustative concurenților din Casa Iubirii.

Calendar Ortodox 3 februarie 2023: Sărbătoare mare! Azi e ziua tuturor românilor care poartă acest nume sfânt

Deși ar fi trebuit să se bucure de masa copioasă, se pare că Bianca îi aruncă săgeți Ancăi, care a spus că ar vrea să învețe să joace teatru. 

Concurenții s-au distrat de minune în această zi importantă și pare că această masă i-au unit mai mult ca niciodată.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies