Cine sunt polițiștii care au fost împușcați pentru că au intervenit în cearta unei familii. Agenții au fost solicitați la fața locului de urgență

Author: Lavinia Medrea

Cine sunt polițiștii care au fost împușcați pentru că au intervenit în cearta unei familii

Sursa: Twitter @jonnywakefield

Doi polițiști au fost uciși prin împușcare după ce au intervenit într-o ceartă de familie, în urma unui apel la numărul de urgență.

Doi poliţişti au fost împuşcaţi mortal după ce au intervenit într-un caz de

violenţă domestică, la Edmonton, în vestul provinciei Alberta din Canada. Cei doi agenţi s-au deplasat la un apartament din cartierul Inglewood din oraş, miercuri, cu puţin timp înainte de ora 01:00 noaptea, după un apel de urgență privind „o ceartă în familie”. Polițiștii au fost împușcați de un bărbat la adresa respectivă, spune şeful poliţiei din Edmonton, Dale McFee.

Doi polițiștii au fost împușcați pentru că au intervenit în cearta unei familii

„La acest moment, informațiile arată că ei nu au apucat să îşi folosească armele de foc”, a declarat șeful poliției.

„Acești ofiţeri își făceau meseria. Este de necrezut. Este de neimaginat. Este îngrozitor. Este o tragedie. Suntem cu toţii îndureraţi”, a continuat acesta.

Citește și: O fată de 12 ani, din Germania, a fost ucisă, în pădure, de două fete de aproximativ aceeași vârstă. Totul ar fi fost o răzbunare

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

La scurt timp după împușcături, alți polițiști s-au deplasat la fața locului. Fără să mai aștepte un echipaj de ambulanță, agenții și-au ridicat colegii, în vârstă de 30 și 35 de ani, și i-au dus la spital unde, din păcate, nu s-a mai putut face nimic în afară de a se declara decesul acestora. 

Suspectul s-ar fi sinucis

Suspectul a fost găsit decedat, șeful Poliției spunând că ar fi vorba despre o sinucidere. Ruda presupusului atacator a fost transportată la spital cu răni care îi amenințau viața și a primit îngrijiri medicale. „Suntem devastaţi cu toţii”, a declarat primarul din Edmonton, Amarjeet Sohi, calificând uciderea ofiţerilor drept o  „tragedie de necrezut”.

Ce este streptococul A, infecția care a dus la moartea unui copil de doar 11 ani: „Întregul său picior era acoperit de un fel de pete”

Citește și: Cum s-a produs atacul din biserica din Hamburg. Criminalul și-ar fi luat viața, după ce a ucis mai multe persoane

„Astăzi este o zi foarte grea şi tristă. În fiecare zi, familiile ofiţerilor de Poliţie îşi trimit oamenii dragi la datorie şi speră să se întoarcă acasă în siguranţă. Acest lucru nu s-a întâmplat astăzi”, a continuat primarul.

Canada a suferit, în ultimii ani, mai multe ucideri violente, printre care înjunghieri în masă sau accidente intenționate între mașini și pietoni.

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.