Cine sunt cele două eleve din Roșiori care s-au bătut ca în ringul de box din cauza unui băiat. Una dintre victime a ajuns la spital

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 feb 2023, 17:02

Se pare că cele două fete au mai avut parte de discuții aprinse din cauza acestui băiat și în urmă cu ceva timp

Sursa: PixaBay

Două eleve din Roșiori s-au bătut ca într-un ring de box, totul pornind de la un băiat. La scenele de o violență incredibilă au asistat și alți colegi care râdeau și le filmau.

Două eleve din Roșiori au devenit subiect de distracție pentru

zeci de colegi, după ce s-au bătut ca și când viața lor depindea de asta, din cauza unui băiat. Adolescentele și-au reglat conturile așa cum au crezut ele că este cel mai bine.

Cine sunt cele două eleve din Roșiori care s-au bătut pentru un băiat

Un băiat a devenit mărul discordiei dintre două fete din Roșiori. Cele două eleve și-au împărțit pumni și s-au păruit, în timp

ce bătaia lor era atent supravegheată de alți elevi.

Nu a durat mult de când cele două eleve au ieșit pe poarta școlii, că bătaia a început. Doar un coleg a încercat să le despartă, întrucât ceilalți erau prea ocupați să le vadă cum se încaieră.

Mai mult decât atât, se pare că cele două fete au mai avut parte de discuții aprinse din cauza acestui băiat și în urmă

cu ceva timp, dar lucrurile au rămas nerezolvate. Spectacolul oferit de cele două fete i-a distrat teribil pe ceilalți colegi care le aplaudau și chiar le încurajau să arate ce pot.

Citește și: O adolescentă în vârstă de 17 ani și-a îndemnat iubitul de 19 ani să-i ucidă părinții. Motivul din spatele deciziei fetei

Protagonistele au vârsta de 15 și de 16 ani și sunt eleve

ale liceului Virgil Madgearu. Incidentul violent a avut loc ieri, 1 februarie, iar apelul la 112 a fost făcut la ora 14:44.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Bătaia a început în jurul orei 13:30, atunci când fata de 15 ani, din comuna Stejaru, a fost luată la bătaie de eleva de 16 ani, din comuna Călmățuiu. Fata de 15 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital.

Doi părinți din Suceava s-au luat la bătaie în fața școlii

Nu doar cele două eleve au dat naștere unui scandal de proporții, ci și doi părinți din Suceava, din comuna Botoșana.

Conform primarului, scandalul a pornit din cauza unei învățătoare  din cauza căreia părinții ar fi fost împărțiți în două tabere, iar poliția a deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate motivele care au dus la începerea scandalului.

Subiecte simulare BAC 2023 Matematică: Exercițiul care a dat mari bătăi de cap elevilor de clasa a 12-a Barem corectare EDU.RO

Bătaia celor doi băieți a oprit și circulația, căci aceștia s-au dat jos din mașini în mijlocul drumului și au început să își împartă pumni. Nimeni nu a intervenit, iar întregul eveniment a fost filmat de un martor.

Citește și: Fetiță de nici 4 anișori, bătută și înfometată de unchi și mătușă, într-o casă din Rimini. Polițiștii au găsit-o cu fața plină de zgârieturi și trupul plin de vânătăi și mușcături

Conform informatiata.ro, bărbații aveau conflicte de ceva vreme și, acum, se pare că au găsit momentul potrivit în care să rezolve problema.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.