Cine este Visarion Alexa, preotul care ar fi agresat sexual o femeie, și ce sancțiuni are de suferit în urma faptei sale

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 sep 2022, 09:40

Cine este Visarion Alexa, preotul care a agresat sexual o femeie în timpul spovedaniei

Sursa: Facebook Visarion Alexa

Visarion Alexa, unul dintre cei mai cunoscuți preoți din România, a fost acuzat de agresiune sexuală împotriva unei femei. Acesta este preot la Biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din Militari, București.

Visarion Alexa este un preot în vârstă de 46 de ani care a fost acuzat de agresiune sexuală împotriva unei femei.

Provine din Bacău și a fost foarte activ pe rețelele sociale, dar și adesea invitat în diferite emisiuni. 

Cine este Visarion Alexa, preotul care a agresat sexual o femeie

Visarion Alexa este activ atât pe site-ul „Doxologia” unde abordează diferite teme care ar corespunde generației actuale, cât și pe TikTok și alte rețele sociale. Acum un an, Damian Drăghici l-a invitat în podcastul lui.

Citeste si: Cine este actorul din Bucureşti arestat pentru viol? În ce reclame cunoscute a jucat bărbatul

„Unii caută o iubire ca-n filme. Nu știți ce cereți. Filmul durează o oră, după ce se termină e ok, dar iubire ca-n filme poate dura o viață în care să fii un om terorizat, obosit, mâncat de gelozie și invidie, nu cred că vă doriți una ca asta.

Atunci e foarte important ce înseamnă o iubire care duce spre căsătorie. Părerea mea e că o iubire care duce spre căsătorie este o iubire lângă un om lângă care te poți odihni. Oamenii zic că dacă nu simt golul ăla în stomac, simt că nu e iubire. Nu simt fluturii ăia, de unde o fi apărut asta cu fluturii și cu golul, nu știu. Pentru că eu când simt un gol în stomac, îmi este foame”, este declarația despre iubire a lui Visarion Alexa de acum un an, postată pe site-ul Doxologia.

Citeste si: Mai multe paciente au fost violate de un infirmier al unui spital din Sibiu. Acesta a fost arestat pentru 29 de zile

„Preotul trebuie să fie doar preot şi atât, nimic altceva, nici influencer, nici comunicator – ci să ţină Liturghia, să stea la spovedit în faţa oamenilor şi cam atât. În rest, oamenii ştiu ce au de făcut. Dacă cuiva i se pare interesant şi provocator ce spui, atunci el se ocupă ca acel cuvânt să ajungă mai departe la oameni. Preoţia este o vocaţie, o chemare şi o misiune. Orice preot care crede că este o virtute lucrul acesta, se pierde pe sine”, a mărturisit bărbatul, despre preoție, într-un interviu.

Visarion Alexa s-a arătat un mare susținător al Patriarhului Daniel, după ancheta realizată de Recorder, „Marele Alb”, în care biserica a fost demascată în privința utilității banilor publici. La vremea aceea, preotul a transmis un mesaj dur pentru jurnaliștii de la Recorder, care s-au ocupat de investigație. 

Numărul femeilor care îl acuză pe părintele Visarion Alexa a crescut. O a patra femeie susține că a fost lucrată psihotronic de preot

Visarion Alexa, reținut după ce a agresat sexual o femeie chiar în timpul spovedaniei

Visarion Alexa a fost acuzat că a agresat sexual o femeie în timpul spovedaniei, motiv pentru care a fost reținut timp de 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar timp de 60 de zile. 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies