Cine este tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu. Aceasta și pilotul ar fi ars de vii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 aug 2022, 10:44

Cine este tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu

Sursa: Digi24.ro

S-a aflat cine este tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu. Aceasta primise zborul cadou de la iubitul ei, însă, din nefericire, aceasta și pilotul au decedat.

S-a aflat cine este tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu.

Aceasta și pilotul se aflau într-un avion de mici dimensiuni care s-a prăbușit sâmbătă, 27 august.

Cine este tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu?

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă seara, 27 august, între Letca Veche și Letca Nouă. Acesta decolase de pe aerodromul din Letca Nouă și, la bordul lui, se aflau o fată de 28 de ani și pilotul.

La scurt timp de când avionul a decolat, acesta s-a prăbușit într-o zonă împădurită. Echipajele venite la fața locului nu au putut face nimic pentru victime, deoarece acestea au fost găsite carbonizate. Georgiana s-a născut în orașul Panciu. Aceasta era absolventă a Facultății de Drept și lucra într-un birou al unui executor judecătoresc din București.

„Din păcate, Georgiana nu mai este.

În mod normal, nu e deloc greu să faci o postare, dar acum e infernal. Pentru voi, care o cunoașteți… ieri m-a lăsat singur și nu s-a mai întors. Te iubesc!”, a fost unul dintre mesajele de rămas bun postate pentru Georgiana.

Citeste si: Un autocar cu 43 de mame și copii ucraineni s-a răsturnat în Vrancea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. S-a intervenit cu 13 ambulanțe

Mai multe organe abilitate au intervenit la fața locului

Din cauza amplorii incidentului, mai multe organe abilitate s-au deplasat la fața locului. Două mașini de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ au venit din partea ISU Giurgiu.

Mai mult decât atât, din partea ISU Teleorman, au fost trimise o mașină de stingere și o ambulanță SMURD. 

Cine este tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu. Aceasta și pilotul ar fi ars de vii

Citeste si: Cine este băiatul care s-a înecat la un ștrand din Satu Mare- A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD

Informațiile se confirmă, din păcate, avem două persoane decedate. Echipa DSU este acolo, așteptăm să ajungă organele abilitate. Cazul va fi preluat de cei de la Criminalistică, de cei de la Procuratură care vor efectua cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat ”, a spus Raed Arafat la Digi 24.

Un avion de mici dimensiuni a fost identificat prăbuşit în pădurea din comuna Letca Nouă, judeţul Giurgiu, victimele fiind o persoană de sex feminin şi o persoană de sex masculin. În cauză sunt efectuate cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. de art. 112 şi art. 116 alin. 1 lit. a, b, c ambele raportate la art. 122 şi art. 114 alin. 1, 2 şi 3 şi art. 115 alin. 1 din Legea nr. 21/2020 privind Noul Cod Aerian al României, art. 192 alin. 1, 2 şi 3 din Codul Penal”, a transmis Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, în cadrul unui comunicat. 

 


Cookies