Cine este românca ucisă cu sânge rece în Italia. Femeia avea doar 43 de ani și era mamă

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 dec 2022, 11:59

Cine este românca ucisă cu sânge rece în Italia. Femeia avea doar 43 de ani și era mamă

Sursa: stiridiaspora.ro/Pixabay - colaj Kanal D

O Tânără mamă româncă, în vârstă de doar 43 de ani, a fost ucisă cu o armă de vânătoare în Italia. Poliția încearcă să găsească făptașul.

O tânără mamă româncă, în vârstă de doar 43 de ani, care plecase în Italia pentru a munci, a fost ucisă cu sânge rece acum aproape o săptămână.

Carabinierii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu exactitate și cine este criminalul femeii.

Cine este românca ucisă cu sânge rece în Italia

Georgeta nu mai răspunsese de câteva zile la telefon, motiv pentru care prietenii și colegii acesteia s-au îngrijorat. Cei care au descoperit cadavrul tinerei mame au fost colegii de muncă ai acesteia. Femeia a fost găsită zăcând într-o baltă de sânge în propria locuință, între orașele Paterno și Belpasso, în Catania.

Citește și: Cine este adolescenta din Brăila care a fost dată dispărută. Tânăra a lăsat un bilet părinților, a plecat și nu s-a mai întors

Românca a fost omorâtă cu o armă de vânătoare, care nu a fost, încă, găsită. Polițiștii nu au încă un scenariu sigur pentreu ce s-a întâmplat, dar aceștia cred că ar putea fi vorba de o crimă comisă din gelozie.

Deocamdată, există doar presupuneri și ipoteze nesigure, deoarece cercertările oamenilor legii nu au oferit, până acum, mai multe răspunsuri sau detalii cu privire la crimă. Cazul mai are de trecut prin multe etape până să fie încheiat.

Femeia ucisă s-ar fi cunoscut cu criminalul ei

Conform informațiilor obținute de presa italiană, femeia l-ar fi cunoscut pe criminalul ei. Deocamdată, polițiștii din Paterno au audiat două persoane în acest caz, dar nimeni nu a fost arestat.

Un copil de 13 ani a fost sfâșiat de câini în Teleorman. Scenele cumplite s-au derulat sub privirile îngrozite ale vecinilor, care nu au intervenit: ”Nu m-au luat vecinii, tati. Am fugit, am strigat

Citește și: O femeie din Fălticeni s-a aruncat de la etaj, după ce a fost părăsită de amant. Relația a început când soțul acesteia a plecat pe vapor

Casele celor două persoane audiate au fost percheziționate de către forțele de ordine, dar nu a fost găsită nici arma crimeni, nici vreun detaliu care să-i incimineze, motiv pentru care cei doi nu sunt suspecți pentru uciderea tinerei românce.

Polițiștii din Italia au demarat o anchetă sub acuzația de omor și continuă investigațiile pentru a se descoperi cine este criminalul și dacă, într-adevăr, victima îl cunoștea sau nu. Georgeta a lăsat în urmă o fiică domiciliată în România și era divorțată de tatăl copilului ei. 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies