Cine este procuroarea menționată de Gheorghe Dincă în blestemele sale. Moartă în casă și cu mâinile roase, așa a fost găsită femeia

,
procuroare moarta blesteme Gheorghe Dinca

Cne este procuroarea menționată de Gheorghe Dincă în blestemele sale

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Cine este procuroarea menționată de Gheorghe Dincă în blestemele sale. Florica Radovan a fost găsită moartă în casă, iar mâinile îi erau roase.

Cine este procuroarea menționată de Gheorghe Dincă în blestemele sale. Florica Radovan avea 62 de ani și a avut parte de un sfârșit cumplit.

Anchetatorii au descoperit-o într-o stare avansată de descompunere, iar mâinile le avea roase, cel mai probabil de pisicile pe care le avea în casă. 

Cine este procuroarea menționată în blestemele lui Gheorghe Dincă 

procuroare moarta blesteme Gheorghe Dinca

Cne este procuroarea găsită moartă, menționată de Gheorghe Dincă în blestemele sale

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Cine este procuroarea menționată de Gheorghe Dincă în blestemele sale? Femeia era șefa Secției judiciare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Slatina și a avut parte de un sfârșit tragic. Ea fost descoperită în stare avansată de descompunere și avea mâinile roase, cel mai probabil de către pisicile pe care le avea în casă. 

Procuroarea menționată de Gheorghe Dincă în blestemele sale se afla în evidența medicilor cu afecțiuni cardiace și diabet. 

Citește și: „Să aibă parte timp de trei generații de boli, accidente, morbidități”. Blestemele pe care Gheorghe Dincă le-a scris din închisoare pentru cei care au ajutat să fie condamnat

Cei care au găsit-o pe procuroare au fost pompierii ISU, care fuseseră alertaţi de vecini. Aceştia au chemat autorităţile din cauza mirosului care umpluse toată scara blocului. 

Potrivit anchetatorilor, pe corpul ei nu au fost găsite alte urme de violență. Tragedia s-a petrecut în anul 2012, dar cazul acesteia a fost readus în atenție Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, care i-a blestemat pe toți cei care au fost implicați în cazul lui și care, susține el, l-au condamnat pe nedrept. 

Gheorghe Dincă i-a blestemat pe aceștia să aibă același sfârșit ca cel al procuroarei Florica Radovan. 

Gheorghe Dincă i-a blestemat pe cei care l-au condamnat 

Gheorghe Dincă, numit și „Monstrul din Caracal”, aruncă blesteme grele asupra tuturor celor care au lucrat la cazul său și care, susține el, l-au condamnat pe nedrept. 

”Eu le urez tuturor celor care au contribuit, voit prin interpuși, celor care au ascuns adevărul în favoarea acuzării să aibă: ei, copiii lor, părinți lor, frații lor, nepoții, rudele, toți cei dragi lor, să aibă parte timp de trei generații de boli, accidente, morbidități, să rămână legume la pat, să aibă coșmaruri de groază, având soarta acelei judecătoare R. de la Slatina, care a fost mâncată de pisicile ei și plină de viermi după o lună de zile, murind fără lumânare.

Să facă diabet, cheltuindu-și toți banii din salariu sau din pensie pe medicamente, fără să se vindece. Să mă strige pe mine tot timpul pentru a le cere apă să le dau de băut”,   scrie Gheorghe Dincă în apelul formulat la sentința Tribunalului Olt, potrivit fanatik.ro

Citește și: Gheorghe Dincă a ieșit din penitenciarul Craiova. Avocatul familiei Luizei Melencu susține că totul a fost făcut, ca „să nu i se întâmple vreo moarte subită”

Condamnatul din cazul Caracal merge mai departe și susține că va face o listă cu toți cei care au contribuit la condamnarea lui și că ”îi va ruga” pe Dumnezeu și pe Isus să-i pedepsească. Pentru asta, Dincă dă și un termen.

”Toți cei care, direct sau indirect, au o contribuție la acuzarea mea fără a menționa acele probe științifice doveditoare în favoarea mea, să aibă parte de tot ce eu l-am rugat pe Dumnezeu și pe Isus, să fie pedepsiți în următoarele 30-83 de zile, începând de azi, 30-09-2022”,  mai scrie Dincă. 

Sursă: romaniatv.net; fanatik.ro

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ea este românca executată în Italia cu o armă cu alice

Rusia aduce din nou în discuție tema armelor chimice: 'Americanii îi ajută pe ucraineni să le prepare'

Ea este românca executată în Italia cu o armă cu alice

Șase bărbați și un minor din Baia Mare au tăiat și pârlit un porc pe acoperișul unui bloc. Aceștia au fost amendați

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies