Cine este noua iubită a lui Iancu Sterp! Artistul a postat prima fotografie cu aleasa inimii lui și a pus fanii pe jar

,
Noua iubită Iancu Sterp

După ce Culiță Sterp și-a întemeiat o familie alături de soția și copilașul lor, iată că Iancu Sterp îi urmează exemplul. Artistul s-a fotografiat cu noua lui iubită pe rețelele sociale.


In articol:

Bucurie mare în familia Sterp! Iancu nu mai este singur, ci și-a găsit, în sfârșit, aleasa inimii! Fratele lui Culiță Sterp s-a fotografiat alături de noua lui parteneră pe Instagram, și a pus toți fanii pe jar.

Cine este noua iubită a lui Iancu Sterp. Artistul este îndrăgostit, din nou

Este tânăr și frumos, dar multă vreme oamenii s-au întrebat de ce este singur. Fratele lui Culiță Sterp, Iancu, a postat prima fotografie cu noua lui parteneră, așteptată de toată lumea, de mult timp. Ultima relație în care Iancu a fost implicat și cu care s-a și afișat în fața internauților a fost relația cu Denisa, fosta concurentă de la show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Noua iubită Iancu Sterp

Citeste si: Iancu Sterp nu își poate lua gândul de la Bianca Comănici! Ipostaza fierbinte în care au fost surprinși în holul unui hotel

De când drumurile lui și al Denisei s-au despărțit, Iancu Sterp nu s-a mai afișat cu nicio femeie. Acum, după mult timp, fratele cel mic al lui Culiță Sterp s-a afișat, în sfârșit, cu o domnișoară, și se vede că este mai fericit ca niciodată alături de tânăra misterioasă.

De ce s-au despărțit Iancu Sterp și Denisa de la „Puterea Dragostei”

Chiar dacă nu a postat o fotografie în care să i se vadă chipul tinerei, Iancu Sterp a făcut public faptul că are o relație. În imagine, Iancu o ține strâns la piept pe tânăra misterioasă, zâmbind și fiind vizibil fericit că și-a găsit aleasa inimii.

Citeste si: Iancu Sterp, provocare de zile mari din partea lui Ion Surdu: "Luptă cu mine în cușcă, te bat cu o mână!" De ce s-a mutat luptătorul în Polonia

Mulți oameni i-au admirat pe Iancu Sterp și Denisa ca și cuplu, cei doi au avut o relație destul de complicată și năbădăioasă, cu o diferență de vârstă semnificativă. Pe vremea aceea, Iancu a adus-o pe Denisa și acasă la mama Geta, cu care s-a înțeles destul de bine, atunci. Denisa s-a înțeles, de asemenea, și cu surorile tânărului. Din nefericire, relația lor a durat doar câteva luni, până când Denisa a revenit în Marea Britanie, acolo unde este stabilită și în ziua de azi.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Câți bani se aflau, de fapt, în seiful pe care hoții l-au furat din casa mamei Geta. Culiță Sterp oferă o recompensă în valoare de 25.000 de euro celui care îi dă un indiciu...

Disperare la spitalele din București! Au venit facturile la energie, unele depășesc și jumătate de milion de lei

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce le-a interzis mama Geta cu desăvârșire turiștilor după ce hoții i-au furat seiful plin cu bani: "Suntem prea buni și prea prosti!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies