Cine este „Justițiarul din Berceni” și cu ce se ocupă. Alexandru Constandachi susține că și-a propus să expună prădătorii de minore: „Adevărații prădători sunt cei care sunt foarte insistenți”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 ian 2023, 23:29

Alexandru Constandachi susține că și-a propus să expună prădătorii de minore

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Alexandru Constandachi, sau „Justițiarul din Berceni”, este cunoscut în mediul online pentru expunerile prădătorilor de minore pe care le-a făcut.

În ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, invitat a fost Alexandru Constandachi, cunoscut drept „Justițiarul din Berceni”, un bărbat care susține că și-a propus să demaște și să expună prădătorii de minore.

Cu ce se ocupă „Justițiarul din Berceni”

Alexandru Constandachi a povestit în emisiunea „În oglindă” cum i-a venit ideea de a expune prădători de minore de pretutindeni.

„Când m-am întors în țară am început să mă implic civic, să fac activități de voluntariat și cam aia doream să fac, ăsta avea să fie hobby-ul meu, să mă implic în societate cum pot mai bine. 

Citește și: În urmă cu 8 ani, o femeie şi-a ucis vecinul pentru că i-a abuzat sexual copiii. Acum, băieții au vorbit pentru prima dată despre crima mamei lor

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

(...) S-a întâmplat să văd o postare pe Facebook de la o fată de 14 ani, primise un bilețel de la un individ la metrou în care îi spunea că își caută iubită și să-l sune.

Am mai văzut alte fete ce au postat acel bilețel și apoi am văzut niște conversații, fete sau băieți, au contactat acel număr, au pretins că sunt minore și individul n-avea nicio problemă să se întâlnească cu ele. Atunci am simțit că-mi fierbe sângele și am zis că trebuie să-l prind pe individul ăsta”, a declarat Alexandru. Ulterior, acesta a povestit că a pretins că este o adolescentă în vârstă de 15 ani în conversație cu un adult, iar după două zile l-a prins și expus, ajungând la concluzia că asta vrea să facă pe viitor.

Cum prinde „Justițiarul din Berceni” prădătorii de minore

„Justițiarul din Berceni” a descris în câteva cuvinte cum reușește să prindă prădătorii de minore. Toți bărbații cu care a interacționat nu au fost deranjați de vârsta fragedă a pretinselor minore cu care conversau și cu care încercau să întrețină relații intime.

Citește și: Gemenii din Sânnicolau Mare, copiii unui avocat din Timiș care au agresat mai mulți minori, au ajuns, din nou, în instanță. În urmă cu opt ani, au urcat pe Internet poze cu copii dezbrăcați

Bobotează 2023: Tradiții și obiceiuri creștine pentru 6 ianuarie, de Botezul Domnului. Ce este bine să dai de pomană în această zi?

„Inițial am pregătit câteva conturi false, conturi ce pretind că sunt minore de 13, 14 ani.(...) Așteptam să primim cereri de prietenie de la tot felul de indivizi. Inițial încercăm să-i ignorăm, am observat că adevărații prădători sunt cei care sunt foarte insistenți. Fiind foarte multe mesaje, putem cu brio să ignorăm mesajele lor câteva zile, săptămâni și tot vedeam cum mai revin și mai revin. Este foarte important să le prezentăm din start vârsta, ca să nu propună chestii dinainte să știe vârsta și apoi să aibă vreun motiv să spună că n-au știut câți ani are, și apoi îi lăsăm să vedem ce vor, încercăm să nu instigăm absolut deloc, să le refuzăm propunerile. 

(...) Chiar dacă știu că vorbesc cu o minoră ei cer poze, videoclipuri indecente, alții vor să se întâlnească pentru întreținerea de aporturi sexuale, toți sugerează să nu spunem părinților ca să nu afle”, a povestit Alexandru Constandachi. 

 


Cookies