Cine este fetița de 12 ani omorâtă pe trecerea de pietoni de omul legii. Un frate de 3 ani o aștepta acasă

,

Fetița de doar 12 ani omorâtă pe trecerea de pietoni de organul legii nu era singură la părinți. Minora mai avea un frățior de 3 ani. Părinții copilei nu-și pot reveni din șoc.


In articol:

În cursul zilei de ieri, două fetițe, în vârsta de 11 și 12 ani, au fost spulberate de pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție.

Fetița de 12 ani nu a mai avut nicio șansă la viață,  a murit la scurt timp după impact. Polițistul care a produs accidentul gonea cu mare viteză pe șosea, astfel nu a putut evita impactul. Fata decedată nu era singură la părinți, acasă o aștepta un frățior mai mic, de numai 3 ani.

Cine este fetița de 12 ani omorâtă pe trecerea de pietoni de omul legii

Părinții fetiței de 12 ani se aflau la serviciu în momentul în care au primit vestea că copilul lor nu mai este în viață. Devastați de durere, părinții micuței s-au deplasat într-un suflet la locul faptei.

O rudă a copilei decedate a povestit că cea mică nu era singură la părinți, mai avea un frate de 3 ani. În ziua producerii accidentului, părinții au lăsat-o pe fetiță la școală și pe băiețel la grădiniță.

Fratele ei, cu care avea o relație deosebită, era la grădiniță în momentul în care fata a fost lovită de mașina de poliție pe trecerea de pietoni. Părinții devastați nu găsesc puterea de-ai spune băiețelului că sora lui nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

”Mai are un băiețel de trei ani care, din fericire, era la grădiniță. Este la grădiniță și nu știe nimic deocamdată.

Nu știu cum o să facă ei să îi dea vestea”, a povestit unchiul fetiței.

Citeste si: Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală după accidentul în care două fetițe au fost spulberate de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. Declarațiile sfâșietoare ale martorilor: ”I-a interesat să mușamalizeze”

Fetița era elevă în clasa a V-a, la o școală din Sectorul 1 al Capitalei

Fata de 12 ani era elevă în clasa a V-a, la o școală din Sectorul I al Capitalei. Martorii care se aflau la fața locului au povestit că cele două fetițe au părăsit unitatea de învățământ în timpul pauzei și s-au îndreptat către un magazin pentru a-și cumpăra câte ceva de mâncare.

Părinții fetei sunt încă șocați de cele întâmplate și nu pot realiza că fiica lor nu mai este în viață.

Citeste si: Polițistul care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni avea permisul de conducere emis în Marea Britanie. Cine este, de fapt, bărbatul care a provocat accidentul

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală după accidentul în care două fetițe au fost spulberate de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. Declarațiile sfâșietoare ale...

Războiul din Ucraina atinge un nou nivel: Rusia a ordonat spitalelor din Crimeea să refuze pacienții civili, pentru a elibera paturi pentru soldații ruși

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Imaginea care arată că, după accident, polițistul a atins cu piciorul trupul uneia dintre fetele lovite. Premierul Ciucă cere anchetă rapidă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies