Cine este femeia din București care a fost încuiată de iubit în portbagajul unei maşini în flăcări

Author: Alina Petre

O femeie a fost la un pas de moarte, în București

Sursa: Poliția Română

O femeie a fost la un pas de moarte după ce iubitul ei a închiat-o în portbagajul unei mașini și apoi a dat foc autoturismului.

Incidentul șocant s-a produs luni dimineața în București. O

femeie a sunat la 112 și le-a spus operatorilor că se află în portbagajul unei mașini. Poliția a reușit să o găsească pe un câmp din Sectorul 3.

Citește și: Un bărbat din București, aflat sub influența substanțelor interzise, și-a băgat iubita în portbagaj și i-a dat foc. Cearta a pornit de la o datorie

Cine este femeia din București care a fost încuiată de iubit în portbagajul unei maşini în flăcări

Ionela a fost salvată în ultima clipă de către mai mulți agenți de poliție de la Brigada Rutieră, în Capitală. Femeia a fost găsită într-o mașină cuprinsă de flăcări pe un teren din zona Trapezului, din București.

Ionela a fost băgată cu forța în portbagajul mașinii de către iubitul ei, care după ce a închis-o acolo pe partenera lui a dat foc mașinii.

Femeia în vârstă de 39 de ani a fost la un pas de moarte după i-a reproșat că avea datorii de aproximativ 1500 de lei la un hotel din zona Vitan, din București. După ce a băat-o cu forța în portbagaj, tânăra a sunat la 112 și a cerut disperată ajutor. 

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

„În jurul orei 4,50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj şi pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare”, au mai transmis autoritățile.

Cum a fost salvată femeia

Potrivit STS, a fost folosită tehnologia de geolocalizare HTML5, aceasta fiind o soluţie de localizare dezvoltată de STS în anul 2018, disponibilă pentru smartphone-urile care au activate conexiunea la Internet şi GPS-ul, fără să fie nevoie de instalarea unui soft sau a unei aplicaţii.

Bogdan Mocanu, aparitie inedita alaturi de mama sa! Iata cat mult ii seamana carismaticul tanar celei mai importante fiinte din viata sa!

"În situaţia în care sunaţi la numărul de urgenţă 112 şi nu cunoaşteţi adresa sau un punct de reper identificabil pentru determinarea adresei/poziţiei unde vă aflaţi şi unde este nevoie de ajutor, în cazul în care deţineţi un smartphone cu serviciile de date active, operatorul STS din cadrul Serviciului de urgenţă 112 vă poate transmite un SMS cu un link pe care trebuie să îl accesaţi pentru obţinerea poziţiei telefonului mobil şi transmiterea acesteia către sistemul informatic al Serviciului de urgenţă 112.

În primul apel, operatorul STS a auzit pe fundal o situaţie conflictuală şi a alertat imediat Poliţia. Deşi era foarte speriată, persoana a reuşit totuşi să ofere detalii relevante despre situaţia în care se afla. În timpul apelului, operatorul STS i-a trimis un SMS cu un link de localizare, pe care să îl acceseze pentru a putea fi transmise către Sistemul 112 coordonatele geografice ale poziţiei telefonului de pe care a sunat. Deoarece maşina în care era sechestrată se afla în mişcare, pe baza informaţiilor de localizare primite în timp real de la telefonul victimei, operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepţionate şi de către dispeceratul Poliţiei. Astfel, echipajele de intervenţie au putut identifica zona şi au reuşit să ajungă în timp util la victimă", arată STS.

Citește și: O mamă a murit alături de cei 7 copii ai săi, după ce casa le-a luat foc. Tatăl este singurul supravieţuitor, dar se află în stare gravă la spital, în Franţa

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”