Cine este femeia care susține că a avut relații intime cu Cristiano Ronaldo: „Am fost infideli”

Author: Lavinia Medrea

Cine este femeia care susține că a avut relații intime cu Cristiano Ronaldo

Sursa: Facebook Daniella Chavez/Cristiano Ronaldo - colaj Kanal D

O influenceriță chiliană susține că a avut o relație intimă cu Cristiano Ronaldo în timp ce portughezul era într-o relație cu Irina Shayk.

Daniella Chavez, model Playboy, a scris,

pe Twitter, că are dovezi care atestă că a avut relații intime cu Cristiano Ronaldo, dar a șters postarea imediat după ce a publicat-o. 

Cine este femeia care susține că a avut relații intime cu Cristiano Ronaldo

Modelul Daniella Chavez a făcut senzație în 2015 când a dezvăluit că a întreținut raporturi intime cu marele fotbalist Cristiano Ronaldo, care la

acea vreme avea o relație cu actrița Irina Shayk.

Cu puțin timp în urmă, tânăra a readus aventura în atenția publicului, menționând-o pe contul său de Twitter și etichetându-l pe Cristiano, starul din Al-Nassr.

Citește și: Ce sancțiuni riscă Georgina Rodriguez dacă nu respectă regulile stricte impuse în Arabia Saudită

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

„Dacă cineva face s*x cu o persoană care nu este partenerul tău, ci un individ cu mintea liberă, fără explicații, este considerat înșelat? Dacă da, eu și Cristiano am fost infideli? A fost doar s*x. Există și s*x liber”, este mesajul postat de Daniella Chavez, pe Twitter.

În urma controversatelor declarații ale modelului, mai mulți utilizatori au afirmat că aceasta minte. Aceasta a răspuns că are un video, dar că nu îl poate încărca pentru că este vorba de intimitatea lui Cristiano Ronaldo, astfel că în videoclipul respectiv fotbalistul nu este îmbrăcat. După acest răspuns, Daniella și-a șters comentariul.

Numărul de urmăritori pe OnlyFans ai Daniellei a bubuit după declarațiile despre Ronaldo

În continuarea postării ei de pe Twitter, Daniella Chavez a declarat: „A fost doar s*x și în 2015! Nu vă alarmați! L-am ascuns cât de mult am putut!”.

Citește și: Cristiano Ronaldo a marcat patru goluri într-un singur meci pentru AL-Nassr

Cine este românul cu care va lucra Cristiano Ronaldo. Echipa Al-Nassr a avut sportivi români, în trecut

La două zile după ce a împărtășit din nou în mod public despre aventura ei cu Cristiano Ronaldo, ea a atins un record de urmăritori pe platforma OnlyFans. „OnlyFans-ul meu are peste 264 de mii de urmăritori într-un singur cont! Cea mai urmărită și cea mai de succes sud-americană pe platformă. Mulțumesc”, a scris, fericită, modelul PlayBoy.

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.